ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ?ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...
Printable View
ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ?ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΜΠ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΔΕΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ
ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ
ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΤΕ;
ΜΟΤΟΡΟΛΑ
ΜΑ ΤΑ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΒΙΚΑ
Ε ΤΟΤΕ ΓΤ ΓΡΑΦΕΙ ΧΑΜΗΛ ΜΠΑΤΑΡ!!!!!!!!!!!
Τα χάπια που έπαιρνες δηλαδή δεν σε βοηθούσαν και γι' αυτό τα σταμάτησες; Επίσης, πώς κατάλαβες πως ο ψυχίατρος σου δεν ήθελε πια να σε βλέπει; Φαντάζομαι δεν εννοείς επειδή είδε κάποια βελτίωση προφανώς και δεν τον χρειαζόσουν πια... Για την ψυχολόγο το καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο γενικά να πετύχεις κάποιον που να έχει όντως τον τρόπο και να μπορεί να σε βοηθήσει. Αλλά γιατί δεν προσπαθείτε να βρείτε άλλη; Αυτά τα πράγματα λύνονται με ψυχοθεραπεία... Ο αδερφός μου παίρνει και ομοιοπαθητικά χάπια, τα χημικά τα έχει κόψει (του δίνουμε μόνο όταν τον πιάνουν έντονες κρίσεις και όταν ζητάει και ο ίδιος γιατί αλλιώς... δεν γίνεται) και έχουμε δει κάποια διαφορά σε σχέση με το όταν έπινε τα χημικά, σου δυναμώνουν και το ανοσοποιητικό. Γενικά είναι καλύτερα απ' τα χημικά, φτάνει να πετύχει ο γιατρός αυτά που θα χρειάζεσαι, και εννοείται όταν το συνδιάσεις με την ψυχοθεραπεία... Σου λέω απλά μια λύση για να το ψάξεις αν θες! Αν δεν δεις γρήγορα αποτέλεσμα πάντως, μην απογοητευτείς γιατί θέλει χρόνο γενικά (είναι και ανάλογα τον οργανισμό του κάθε ανθρώπου όμως και πόσο έντονο είναι το πρόβλημα) καθώς και να τηρείς αυτά που θα σου πουν.
τις σημειωσεις πανω δεξια κοιτα.