παρε κανενα νεροπιστολο καλυτερα τωρα εχει κ καυσωνα.
Printable View
παρε κανενα νεροπιστολο καλυτερα τωρα εχει κ καυσωνα.
Παιδιά, καθειστε να μπει κανας διμετρος γορίλας μέσα στο σπίτι σας τώρα με την κρίση και να σας απειλήσει την ζωή σας ακόμη και για ένα 5ευρω και θα σας πω εγω τι χαμπάρια...Το νεροπίστολο θα σας σώσει?? Ή μήπως οι άχρηστοι οι μπάτσοι που μέχρις να φτάσουν ο διαρρηκτης μπορει ακομη και να σας σκοτώσει και να εξαφανιστει για παντα??....Το ότι τα πιστόλια απαγορευονται στην ελλαδα δεν έγινε για λόγους ευαισθησιας...Άλλοι είναι οι λόγοι και πανω κατω όποιος είναι έξυπνος τους καταλαβαίνει...:p
τα συστηματα συνεγερμου κ οι πορτες ασφαλειας πιο πολυ προκαλουν αν το καλοσκευτεις γιατι αν η πορτα ειναι ασφαλειας κ εχεις ολα τα παραθυρα ανοιχτα ετσι οχι μονο δε κανεις τιποτα αλλα δινεις κ στοχο.ξερεις ποσοι την πατησαν με αυτο το τροπο? δε φανταζεσε ποσοι.. εβαλαν πορτα ασφαλειας κ αφησαν τις αλλες πορτες ανοιχτες
αν αποφασισεις να μηλησεις για ασφαλεια μετα θα πρεπει να ζεις σε σπιτι κλουβι οσο φενετε ολο αυτο προς τα εξω.
η καλυτερη ασφαλεια ειναι να διχνεις αφελης δε φανταζεσε ποσοι θα σε συμπαθησουν ετσι
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαQuote:
συμφωνω!
εχω κι εγω κατι αντιστοιχο! ενα 'ψεκαστηρι' που το γεμιζω με νερο+ψεκαζω προς τον ανεμιστηρα κ ερχεται πανω μου, ειναι θεικη πατεντα κι ας τη ξερουν ολοι :P
πάντως εσύ να ξέρεις πως αν μπει στο σπίτι σου δίμετρος ¨γορίλας¨ και εσύ κρατάς όπλο, το πιό πιθανό είναι να σου το αρπάξει από το χέρι και να στη μπουμπουνίξει μ΄αυτό... ειδικά άμα έχει και σιγαστήρα, του φτιαξες τη μέρα... το πιό δύσκολο με το όπλο δεν είναι να το βρεις, αλλά να είσαι αποφασισμένος να το χρησιμοποιήσεις...
εγώ πάντως στην εξοχή με τις ζέστες κοιμάμαι με ανοιχτά παράθυρα... κανένας κλέφτης δεν παραβιάζει ανοιχτά παράθυρα... ο γείτονας βάζει και ξαναβάζει συναγερμούς κι όλο ανοιχτό το βρίσκει...
Αν είχα όπλο στο χέρι μου και ήταν μπροστα μου ο διμετρος γοριλας θα του εριχνα μια ξεγυρισμενη βολη στα γεννητικα οργανα για να ακινητοποιηθει...τοσο απλο...και τελος παντων όπως ειπε ο φιλος μου ο Macgyver και μπραβο του με ένα καλουλικο stun gun ή ένα pepper spray τα πραγματα γινονται ακομη πιο ευκολα...τωρα αν καποιος ειναι τοσο ευαισθητος και δεν μπορει να προκαλεσει ηλεκτροσοκ στον αλλον τοτε ας παει να μεινει στο βουνο μαζι με την Χαϊντι...Φυσικά οι μαλακες οι νομοθετες φροντισαν να τα απαγορευσουν(που παω στοιχημα οτι στα σπιτια τους θα εχουν ολοκληρα οπλοστασια λογω ανασφαλειας)...
Δεν καταλαβαινω την λογικη μερικων , επειδη ρωτα ο αλλος πρεπει να του δωσουμε συμβουλες για παρανομες δραστηριοτητες. Θελω να αγορασω πχ ναρκωτικα , θελω σιγαστηρα , το απολυτο εγχειριδιο του τσιλιαδορου κλπ....
Τεσπα , υπαρχουν πολλα σαιτ στο νετ που δινουν πληροφοριες , μιας και υπαρχουν πολλες νομοθεσιες ανα κρατος , αλλα το παρον νημα κλειδωνει.
Το θεμα κλειδωνει.
Υπενθυμιζω πως η κατηγορια γενικα , αφορα θεματα που αφορουν την ψυχολογια και δεν απτονται σε καμμια απο τις υπολοιπες κατηγοριες.
( Με προλαβε ο κηπ )