...............
Printable View
...............
.............
...............
Ευχομαι να χαλασει ο καιρος και να αρχισει να βρεχει να δουμε μετα πως θα ξεβρακωθει ο δικος σου χαχαχα :D περα απ'την πλακα δεν εχει δικαιο που σου ειπε οτι αν το εκανες εσυ θα σε χωριζε!
Αν το εκανε για να μαλωνετε και να χωρισετε πρωτα θα το εκανε και μετα θα στο ελεγε η θα σε εκανε να το ανακαλυψεις.κατι αλλο θελει και στο λεει.και τι στην τελικη το θεωρεις απιστια ολο αυτο.αν εκανε κατι που θα ηταν δεν θα το ξερες.εγω πιστευω οτι φερετε σαν παιδακι και προσπαθει να κανει πραγματα που θα σε πειραξουν αλλα χωρις να σε χασει,αλλα αμα δεν παρει την αντιμετωπιση που περιμενει μπορει να κανει και τα λογια πραξη
..............
..............
.............
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό ότι θα σε "κερατώνει" δεν είναι τυχαία σκέψη. Σου είπα τη γνώμη μου αλλά δεν μου απάντησες. Δεν είσαι από τις λίγες που το δέχονται, υπάρχει πολλή ανωμαλία στον κόσμο (για το αγόρι σου μιλάω) και έτσι οι γυναίκες δέχονται πολλά. Και μετά μας λένε και πουτάνες που τα δεχόμαστε. Απλά κοίταξε να πάρεις αγάπη από αλλού γιατί αν περιμένεις απ' τ' αγόρια...........ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι αυτοί με το κάτω κεφάλι σκέφτονται.
μηπως θα ταν καλυτερα να βλεπει γυμνες σε ταινιες αντι να ναι στη παραλια?
Άμα θέλει να βλέπει γυμνές τότε γιατί να είναι με την κοπέλα; Συμφωνώ και με Γκόθλυ.
Γτ υποτιθεται δεν παει εκει για το γυμνισμο και για να δει αλλα για να ηρεμησει..απλα "τυχαινει"στο συγκεκριμενο νησι οπου κανουν ελευθερο να παιζει κ γυμνισμος....
a καλα σιγα μη τυχαινει.
Πες του να πατε παρεα στο νησι αυτο να δουμε πως θα αντιδρασει!;)
Εγώ φταίω που προσπαθώ να σε βοηθήσω και κάνεις σαν να μην υπάρχω. Δεν θα 'πρεπε να ντρέπομαι εγώ όμως, αλλά εσύ. Άντε γειά!