-
παιδια γεια σας και παλι σας ευχαριστω δε ξερω αλλα νοιωθω την αναγκη να μιλησω με αλλες γυναικες που εχουν περασει το ιδιο θελω να μαθω τι γινεται παρακατω και πωςτο αντιμετωπισαν πωςσυνεχισαν να ζουν δε μιλαω για τα πρακτικα θεματα αυτα λιγο πολυ ρυθμιζονται μιλω για το συναισθημα εχω ακουσει πολλα αυτες τις μερες και νομιζω οτι τιποτα απο αυτα δεν ισχυει
-
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,
-
Ανοιξε καινουριο θεμα στην κατηγορια του πενθους μηπως και υπαρχει καποιος/καποια που εχασε τον συντροφο του/της και μπορει να σε βοηθησει επισης αν εχεις καμια φιλη η φιλο,γνωστο η γνωστη που περασε το ιδιο μιλησε τους μηπως μπορουν να σε βοηθησουν με το ψυχολογικο κομματι.
-
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,
-
ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ
ΚΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΛΔ ΑΝ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ
ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΖΩΗ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΧΩ
-
Σκυβω ευλαβικά το κεφάλι
Συμπασχω.
Κουράγιο.
-
σας ευχαριστω αγνωστοι φιλοι μου μου κανει καλο την ωρα που τρελενομαι να διαβαζω τα λογια σας ετσι σιωπηλα
-
μη κολας πινακιδες πουθενα.
-
ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΖΩ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΖΩ ΚΑΛΑ;ΓΡΑΦΩ ΠΕΝΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ
ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ
-
Ασπασία μου, κοπέλα μου, τί είναι αυτό πάλι; Πριν 2 μήνες περίπου συζητούσαμε για τις μητέρες μας που χάσαμε. Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ και τώρα βλέπω αυτό! Θεέ και Κύριε! από τη μιά στιγμή στην άλλη; Ετσι ξαφνικά; Δεν μπορώ να σκεφτώ τί να κάνεις για να μειώσεις τον αβάσταχτο πόνο από τη βαρβαρότητα αυτού του γεγονότος. Αν ήταν άρρωστος θα είχες το χρόνο ψυχολογικά, αλλα αυτό ήταν πραγματικά πολύ βάρβαρο και πολύ βάναυσο. Δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο!
Παρόλο που δεν σε γνωρίζω, όμως καταλαβαίνω γιατί πριν ένα χρόνο έχασα τον πρώτο μου ξάδελφο, 46 χρονών, που άφησε πίσω του γυναίκα και δύο κόρες, 16 και 17 χρονών. Ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και καταλαβαίνεις τί τράβηξε εκείνη ψυχολογικά... Επίσης, υπήρχαν αρκετές εκκρεμότητες με δάνεια και υποχρεώσεις οικονομικές να τρέχουν, κληρονομικά θέματα, και η γυναίκα του να έχει χάσει πριν 6 μήνες τη δουλειά της. Αυτό που έκανε εκείνη λοιπόν, ήταν να μην σκέφτεται όλον αυτόν το γολγοθά που είχε, αλλά να κοιτάει την κάθε μέρα ξεχωριστά αυτό που μπορύσε να κάνει. Και να μην πολυσκέφτεται το μετά, το τί θα γίνει και το μέλλον. Και τελικά, με αυτό τον τρόπο, τα καταφέρνει! Τώρα, έχει βρει δυο τρεις δουλίτσες "του ποδαριού" από μερικές ώρες η καθεμιά και σιγά σιγά κατάφερε να πορεύεται χωρίς να τρελαθεί και να την "πάρει από κάτω" εντελώς. Βοηθήσαμε και οικονομικά όπως μπορούσαμε οι φίλοι και οι συγγενείς, ο ξάδελφός μου υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος για όλους και δεν μπορούσαμε να αφήσουμε μόνη την οικογένειά του.
Ξέρεις, δεν είναι καθόλου καλό που δεν τρως. Δεν έχεις διάθεση, αλλά είναι και τα παιδιά σου και ο πατέρας σου που ανηαυχούν για σένα. Έχουν τη στεναχώρια και το πένθος και τώρα θα αγωνιούν επιπλέον τόσο πολύ να μην πάθεις κι εσύ τίποτα. Για σκέψου! Έλα και στη θέση των παιδιών. Δες οτι όλοι πονάνε από αυτό το γεγονός, όλοι οι συγγενείς του, οι φίλοι του. Όχι μόνο εσύ, αλλά όλοι τον έχασαν.
Ασπασία μου, θα πρέπει να κάνεις την ΥΠΕΡΒΑΣΗ! Θα υπερβείς τον εαυτό σου, θα προσπαθήσεις να μην σκέφτεσαι πολύ τα συναισθήματά σου. Τί σου λέω τώρα, ε; Προσπάθησε όμως
Ασπασία για τα παιδιά σου. Αυτό είναι κίνητρο, είναι δύναμη και μέσα από την αγάπη και την προσπάθεια θα ξαναβρείς σιγά σιγά την ισορροπία και την γαλήνη σου. Σκέψου οτι είσαι μάνα και έχεις ευθύνη και χρέος να μην καταρρεύσει η οικογένειά σου, αυτή που δημιούργησες μαζί με τον άντρα σου. Μην το αφήνεις στη τύχη του, απόδειξέ του οτι αυτό που έχτισε η αγάπη σας όχι μόνο δεν γκρεμίζεται αλλα συνεχίζεται.
-
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ μπραβο! ειναι ολα πολυ σωστα που γραφεις! συμφωνω μαζι σου και τα συλληπητηρια μου για την μαμα σου.
-
ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ
ΜΑΓΚΑΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ
ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΓΤ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ
ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΑΝ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΤΟ ΤΙ Σ ΕΛΕΓΕ ΚΛΠ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΨΥΧΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΑΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΈΩ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
-
Κασανδρα μου τι να πω ειμαι αλαλη δε θελω να ζω πια ξερω δεν ειναι ωραιο αυτο που λεω αλλα ετσι αισθανομαι τον εχασα τοσο ξαφνικα που δε το εχω πιστεψει ακομα ηταν το στηριγμα μου πατερας αδερφος μανα τα παντα για μενα με τη βοηθεια του καταφερα να σταθω στα ποδια μου απ το χαμο της μανας μου και μολις ειχε αρχισει η ζωη μου να παιρνει φυσιολογικη τροπη πατησα ξαφνικα πανω σε ναρκη δε μπορω να το διαχειριστω αυτη τη στιγμη εχω πολλες υποχρεωσεις στα ξαφνικα εχω καποιους ανθρωπους διπλα μου αλλα μου μοιαζει γολγοθας τα παιδια μου με χρειαζονται και γω το ιδιο εσυ που βλεπεις τη ξαδερφη σου πως το περασε αυτο το μονοπατι απαλυνθηκε ο πονος?
-
δηλαδη ενοεις οτι εμεινες ξεκρεμαστη κ οτι επεσε το βαρος πανω σου μη σε ανυσιχει τοσο το να εισαι σε διαυγεια αν σε πιασει κατι επειδη σκεφτηκες κατι απλα θα ακολουθησει καπια συζητιση ετσι κ αλλιως εγω δε κουραζομαι γραφω αβιαστα.μια ζωη εγραφα ετσι κ αλλιως..
τα παιδια σε εκφραζουν βασικα κ οταν κατι σε εκφραζει κ αυτο σε αγαπα με τη σειρα του.
-
Ασπασια , ενιωσα κι εγω την αναγκη να σου συμπαρασταθω , ειμαι 53.5 ετων , κοντα στην ηλικια του αντρα σου , δεν ξερω τι να σου γραψω , συλληπητηρια ? δεν ειναι αρκετο , ο πονος πρεπει να ειναι αβασταχτος , ο καιρος παντα ειναι ο καλυτερος γιατρος , αλλα , τετοια ωρα , τετοια λογια , δεν μουχει τυχει να συμβει σε κοντινο μου προσωπο , πρεπει να σταθεις για τα παιδια σου .
Η ζωη παιζει ασχημα παιχνιδια μερικες φορες .
Δεν ξερω τι αλλο να γραψω . Αγγελος .