ευχαριστω και παλι που μου μιλας φευγω ελαχιστα απ τη πραγματικοτητα μια και δε μπορω να βρω ησυχια μεσα στο σπιτι ουτε να ξεχαστω με καμια δραστηριοτητα θα χεις και συ τους λογους σου που εισαι μελος αυτου του σαιτ
Printable View
ευχαριστω και παλι που μου μιλας φευγω ελαχιστα απ τη πραγματικοτητα μια και δε μπορω να βρω ησυχια μεσα στο σπιτι ουτε να ξεχαστω με καμια δραστηριοτητα θα χεις και συ τους λογους σου που εισαι μελος αυτου του σαιτ
ε εχω μαθει τη τ πλεον.. μια κ εχω κλιση προς τα ψυχολογικα ειμαι σαν εκλωβισμενος μεσα στον εαυτο μου να ασχολουμαι μ αυτα μια ζωη αρα δε γινεται να ξεφυγω απο αυτο.. κλιση δεν εχεις μονο προς ενα ταλεντο πχ εχεις κ προς ενα προβλημα αφου αν δεν υπαρχει το ενα δεν υπαρχει ουτε κ το αλλο..
αρα ολοι λιγο πολυ καπου ειμαστε γραμενοι συμφωνα με τη μοιρα μας απο κει που παιρνουμε να ειναι απο κει που χανουμε.
ισως πρεπει να ασχοληθεις λιγο με τα νευρα σου οταν υποφερουν τα νευρα υποφερουν τα παντα για αυτο πρεπει να μαθουμε να χαλαρωνουμε γιατι αν δεις αυτοι που ειναι τσιτωμενοι αισθανονται απαισια εκτος του οτι δε βγαζεις κ κατι ετσι το ιδιο κανει χαλαρωσε μη σφιγγεσαι γενικα οσο χαλαρωνεις εισαι καλυτερα.