λεω αν αν δεις οτι δεν εμφαινιζει βιαιη συμπεριφορα αστο. δε το λεω κ κατηγορηματικα.
Printable View
λεω αν αν δεις οτι δεν εμφαινιζει βιαιη συμπεριφορα αστο. δε το λεω κ κατηγορηματικα.
Ειχε παντα απο μικρος αυτο το "χαρισμα" να πειθει τους αλλους να κανουν αυτο που θελει
και οταν δεν σε εχει αναγκη πια σε παραταει.Φερεται καλα μονο για να πετυχει αυτο που θελει και
δεν δισταζει να κατηγορησει καποιον αλλον για να επωφεληθει,εχει πει συγκεκριμενα αφου ειναι
ηλιθιος ο ταδε του αξιζει οτι και να του κανω.Δεν τον νοιαζει το μελλον του,δεν κανει τιποτα καθεται
μεσα στο σπιτι και δεν κανει τιποτα μονο κατηγορει τους αλλους.
Ενα μελος της οικογενειας ειχε καποιο προβλημα υγειασ και του λεμε δεν θες να μαθεις τι εγινε και λεει
γιατι να μαθω θα αλλαξει κατι αμα μαθω θα γινει καλα με το να μαθω τι εχει?
το παραλογο ειναι οτι εχει τρομερο μισος για τους γονεις του ενω εχουν κανει τα
παντα γι αυτον και τον στηριζουν συνεχως σε ολα συναιθηματικα και οικονομικα
αλλα θελει κι αλλα κι αλλα οσον αφορα τα χρηματα
ειναι 29 δεν δουλευει δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του αφησε τη σχολη του
του εχουν πει να παει σε οποια σχολη θελει και θα τα πληρωσουν και συνεχιζει
να τους φερεται ασχημα ενω του φερονται αψογα πραγματικα λεει σας σιχαινομαι
χωρις να εχουν κανει κατι.Καθε μερα η μητερα του κλαιει δεν μπορουν να κοιμηθουν
τα βραδια οι γονεις
Έχεις σκεφτεί ότι κάπου μπορεί να κάνετε λάθος κι εσείς; Το 'χεις σκεφτεί; Αντί να τον κατηγορείς που.....κατηγορεί, προσπάθησε λίγο να μπεις στη θέση του ή έστω να τον καταλάβεις έτσι. Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει να καταλάβεις ότι αν δεν τον αγαπάτε γίνεται χειρότερα; Ένας άνθρωπος με ένα νόσημα, οποιοδήποτε και αν είναι αυτό, θέλει φροντίδα, όχι......κακοποίηση λεκτική.
φυσικα και το εχω σκεφτει,εχω ερθει στη θεση του και δεν μπορω να το εξηγησω ειναι παραλογος σε μεγαλο βαθμο
μα το θεμα ειναι οτι δεν του μιλαει κανεις ασχημα συνεχεια του λεμε οτι τον αγαπαμε παμε να τον αγκαλιασουμε
και θυμωνει...
Όταν λέει στους γονείς του σας σιχαίνομαι πως το αιτιολογεί? απλά σε σιχαίνομαι και τέλος? Τους επιρρίπτει κάποιες ευθύνες?
ναι αυτο λεει η μητερα απο τα 4 δεν ηθελε μια αγκαλια
σκληρο παιδι απο μικρος αλλα η μητερα νομιζε οτι ειναι
επειδη ειναι αγορι
αλλα σιγα σιγα ολα δενουν τα συμπτωματα δεν μπορουμε
να τα αγνοησουμε αρνουμασταν στην αρχη αλλα σιγα σιγα
αρχιζεις και καταλαβαινεις
Ειναι παρα πολυ εξυπνος και ειναι κριμα να χαραμιζεται ετσι
η ζωη του.
Οι γονεις δεν εχουν κανει κατι τοσο σοβαρο ωστε να εχει
αυτη την αρνηση.Καβγαδες παντα γινονται αλλα ειναι κατι
παραπανω απ αυτο.
ΔΕ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ Τ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΥΤΟ ΓΤ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ