Originally Posted by
Macgyver
Αγαητη rea , χρησιμοποιησα την λεξη ' προσεχει τον ευτο του-η ' οχι ' ' φροντιζει ' . Ενας ανθρωπος που τρωει πολυ δεν προσεχει τον εαυτο του , οσο για το τσιγαρο , δεν θελω μια καπνιστρια , διοτι απεχθανομαι την γευση του τσιγαρου . Εμενα μου αρεσουν οι αδυνατες κοπελες , που απο μια ηλικια και περα , δεν αρκει το αδυνατες , αμα δεν κανεις και λιγη γυμναστικουλα , σε παιρνει η κατω βολτα . Τωρα δεν εχει νοημα να πω τις υπολοιπες προτιμησεις μου σε μια γυαικα , δεν ειναι το ζητουμενο αυτο . Τωρα αν ειναι εκλεκτικη στο φαγητο της , δεν μενοχλει , αν δεν ειναι , παλι δεν μενοχλει , οσο για το καλοφαγας , εμενα δεν μου κανει αρχοντια , ειναι θεμα γουστου , η αρχοντια βρισκεται σε αλλα πραματα . Αν μπεις στο τριπακι της γυμναστικης , οπως εγω , προσεχεις τι τρως , χωρις να γινεσαι ιδιοτροπος φυσικα , αλλα γινεσαι λιτοδοδιαιτος . Δεν ενοχλει αυτο νομιζω καμμια κοπελα , αρκει να μην της επιβαλλεις οποιαδηποτε δικη σου συνηθεια . Ουτε απαιτω να μου μαγειρευει , εχω μαθει να τρωω απλα πραματα , που τα ετοιμαζω ευκολα , δεν ειμαι φαν του καλου φαγητου/gourmet τυπου , αλλα αυτο το θεωρω ασημαντο . Αλλα προσοντα ειναι που αναζητω σε μια κοπελα .
Ο καθεις με τις προτιμησεις του , οπως σωστα λες !