Originally Posted by
περαστικός
Πάντως εγω τέτοια πουτανια δεν γνωρισα ειναι η αληθεια και εχω αλλαξει αρκετα σχολεια μεχρι τωρα, υπηρχε αυτή η τακτικη με τα κοριτσια να κοιτανε ολο για γκομενους αλλα γαμω την τυχη μου, ποτε μου δεν ακουσα στην δικη σας ηλικια για sex, τσιμπουκια κλπ στο δικο μου σχολειο, ακομη και στο εξωτερικο που ειναι καπως ξεσαλωμενα τα πραγματα δεν εχω ακουσει κατι τετοιο...Ειναι προστυχα τα κοριτσια, εχουν δηλαδη προστυχα μυαλα αλλα δεν ετυχε να συμβει ποτε κατι τετοιο, τωρα στα 17 18 εε κανουν ο,τι γουσταρουν σιγα μην δωσουν λογαριασμο, αλλα στα 15 αει σιχτηρ...Προφυλακτικα στο προαυλιο?? Εγω το εχω ξαναπει πολλακις....Σε λιγα χρονακια οι μαθητριες ακομη και στα δημοτικα θα ντυνονται πιο ελαφρα και απο τους γυμνιστες στα beach bar της Μυκονου, θα κανουν σεξ με οποιον βρουν μπροστα τους, μαθητη καθηγητη, τόσο συχνα που ετσι και το μαθει η τζουλια θα κοψει τις φλεβες της και θα πιπιλανε τα πεη των παντων συχνοτερα και απο την σασα την γκρει, εε δεν παει ετσι ρε παιδια, δεν παει γαμω το κερατο μου...Φυσικα και θα εχει σχεση μια 15χρονη, δεν ειναι καθολου παραλογο, αλλα αμα ειναι να θεωρειται και επιτακτικο να πηδηχτει με οποιον να'ναι τοτε τα χεσαμε ολα...Τι να πω, αυτα τα σουργελα σε δεκα χρονια θα ειναι κανονικοι πολιτες με δικαιωμα ψηφου, βρε ουστ...