Ρε περαστικέ κι εσύ έχεις χάλια ψυχολογία άρα ούτε εσένα θα θέλουν οι γυναίκες λογικά, έτσι;
Για τον Ιωάννη δεν σχολιάζω καν με αυτά που είπε!
Printable View
Ρε περαστικέ κι εσύ έχεις χάλια ψυχολογία άρα ούτε εσένα θα θέλουν οι γυναίκες λογικά, έτσι;
Για τον Ιωάννη δεν σχολιάζω καν με αυτά που είπε!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Περαστικέ θέλω να καταλήξω ότι να μην κρίνεις για να μην κριθείς. Σε μία σχέση λέω....
Μαγκάιβερ όταν λέω δεν σχολιάζω εννοώ που κατέκρινε το δελφίνι και κάτι άλλα που έλεγε.....
Προσωπικά δεν κοιτάω τη διάθεση του άλλου, μου φαίνεται πολύ επιφανειακό, το μόνο "επιφανειακό" που κοιτάω είναι η εμφάνιση και αυτό είναι στο dna μου δεν αλλάζει......
Το να ασχολείσαι με μια αναρτηση μιας βδομάδας πριν που αφορά στο θεμα προσέγγιση και σχέσεις, να το αναμασας συνεχώς και να ασχολείσαι με το θεματοθέτη, πάει να πει πως δεν τα πας καθόλου καλα στον τομέα αυτό κι εχεις σοβαρή αναγκη στήριξης (συν στα όλα άλλα που σε βασανίζουν τα οποία επιβαρύνεις χωρίς να το παίρνεις χαμπάρι. Το να αναμασας κάτι που σε αγγίζει επιβαρυνεις την ήδη χαλια κατασταση σου).
Ανασφάλεια έχεις όποιος ΔΕΝ τολμά, όχι όποιος τολμά ασχέτως αποτελέσματος κι αποδεχόμενος το αποτέλεσμα.
ιοαννις και περαστικε κανετε σαν παιδακια ξεκολατε υπαρχουν και τα πμ...
Το μπάζο πως το έχεις βγάλει; στο έχουν πει η απλά το λες από μόνη σου;