Ναι βρε παιδιά, ο καθένας βάζει το λιθαράκι του, δεν χρειάζονται επιθέσεις. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάσει παλιά θρεντς για να απαντήσει.
Printable View
Ναι βρε παιδιά, ο καθένας βάζει το λιθαράκι του, δεν χρειάζονται επιθέσεις. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάσει παλιά θρεντς για να απαντήσει.
aυτο μου θυμιζει μια δικη μου κατασταση οταν προσπαθουσαν να με πασαρουν σε καπιον αλλο για να με ξεφορτωθουνγια αυτο αντιδρω καπως ετσι δεν ακουγαν τι τους ελεγα κ τα θυμηθηκα ολα αυτα κ ψιλοφουντωσα... ακριβως αυτο εκανανQuote:
αλλιως τα λογια φιλων μου γεμισαν το κεφαλι
μου ελεγαν οτι να ναι κανεις δε με ρωτησε τι σκεφτεσαι?θες κατι να συζητισουμε? σα να μη τους ενδιεφερε καν δε τους ενιαζε το τι σκεφτομουν τους ενιαζε να λυσουν το προβλημα για να ξεμπλεξουν κ εγω αισθανομουν μονος μου κ οσο σκεφτομουν ολα αυτα αγριευα περισσοτεροQuote:
Ο καθένας προσπαθεί και θέλει να την βοηθήσει
Quote:
για να το παρω αλλιως τα λογια φιλων μου γεμισαν το κεφαλι
ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤ ΕΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ
Αναφερόμουν στα άτομα που της γράφουν/γράφουμε εδώ στο φόρουμ. Προφανώς και δεν θέλουμε να την ξεφορτωθούμε, αν ήταν έτσι δεν θα απαντούσαμε καν. Η ίδια η κοπέλα που έκανε το θέμα ζητάει συμβουλές για το πως να το διαχειριστεί. Όταν "βλέπεις" κάποιον να έχει φρικάρει την ζωή του, να είναι τόσο χάλια και τόσο ανήμπορος, θα ανησυχήσεις και θα του ζητήσεις να πάει σε γιατρό πριν καταρρεύσει τελείως... Ήδη της είχα πει σε προηγούμενο θέμα να γράφει ό,τι θέλει για να ξεσπάει, εμείς εδώ είμαστε. Από κει και πέρα, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά εμείς εδώ. Ούτε και οι γύρω της, λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά, θα ήταν το ιδανικό, για να μπορέσει να πληρώσει τουλάχιστον τις υποχρεώσεις της και να μην έχει ΚΑΙ αυτές τις έννοιες.
Έλις εγώ συμφωνώ μαζί σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις βάλει το δικό μου quote :p Πάντως ναι θα ήταν καλό να ασχοληθεί με άλλα πράγματα όπως δουλειές π.χ για να ξεχαστεί, αλλά αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο. Μπορεί η ίδια μ' αυτό τον τρόπο να νιώθει ακόμη χειρότερα. Ο καθένας το περνάει διαφορετικά.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΓΤ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ
Ναι βρε Άλεξ, το καταλαβαίνω. Αλλά δεν θυμάμαι να είπε κάπου πως ένιωθε πως οι φίλοι/οι γύρω της/ακόμα και η αδερφή της δεν ενδιαφέρονται... Και το ότι ενδιαφέρεσαι για το πως νιώθει και τι περνά κάποιος, δεν σημαίνει πως τον λυπάσαι ή ακόμα χειρότερα πως θέλεις να τον ξεφορτωθείς. Σε σένα μπορεί να ήταν αλλιώς, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Εγώ απλά γράφω ανάλογα με αυτά που διαβάζω, και είπα επίσης πως αναφερόμουν στα άτομα του φόρουμ. Εμείς τουλάχιστον απαντάμε επειδή ενδιαφερόμαστε να απαντήσουμε και να την βοηθήσουμε, όχι αναγκαστικά (αλλιώς γιατί να απαντήσουμε; ). Πολλές φορές ταυτιζόμαστε και χάνουμε την ουσία γιατί παρασυρόμαστε από τις δικές μας εμπειρίες ενώ η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Ακόμα κι' έτσι όπως τα λες αν είναι πάντως, και πάλι δεν σημαίνει πως τα λένε για τους λόγους που αναφέρεις. Καλύτερα θα ήταν να μην λένε τίποτα παρά περιττές κουβέντες και λόγια "παρηγοριάς" που μπορεί να την φορτώνουν και με ενοχές που δεν της είναι εύκολο να το διαχειριστεί/αντιμετωπίσει, αν δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν και να προσφέρουν. Αλλά πιστεύω το ξέρει και η ίδια πως ενδιαφέρονται και γι' αυτό το κάνουν, αλλιώς πάσο, και καλύτερα να κλείσει τ' αυτιά και να απομακρυνθεί...
με το να γραφεις τις λεξεις ταυτιζομαστε αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι καταλαβαινεις ενα πραγμα το οτι καπιος δε μιλα αυτο δε σημαινει κ οτι δε καταλαβαινει κ ουτε σημαινει οτι δεχεται οτι ακουει το με τι ταυτιζεσε αυτο φαινετε οταν του απαντας πανω σε αυτα που λεει δε τον πειθεις με το να του το λες τον πειθεις με το να του μιλας πανω σε αυτα που λεει.