Originally Posted by
Γάτος
Τελικά εμείς με ΙΨΔ είμαστε σαν δίδυμοι. :p Από προχθές διαβάζω συνέχεια κριτικές για τα φάρμακα, προσπαθώ όμως να διαβάζω τις θετικές κριτικές, ώστε τουλάχιστον, να κάνει καλό στην ψυχολογία μου η ίδια η ΙΨΔ. Την ίδια αντίδραση είχα επίσης με το αντιψυχωτικό!! Μόλις το διάβασα έπαθα σοκ. Πάντως, σε αυτό που λες για τους κομπογιαννίτες έχεις δίκιο. Σκεφτόμουν, πως επειδή ούτως ή άλλως τα φάρμακα που μου έδωσε είναι για την ΙΨΔ και τις κρίσεις πανικού, να την εμπιστευθώ (ας μην την εμπιστεύομαι ακόμα - καταλαβαίνεις, μου έρχεται να κόψω τα φάρμακα ώρες ώρες και να πάω σε άλλον γιατρό να με "σώσει"). Χωρίς να είμαι ψυχίατρος όμως, επειδή τυγχάνει να έχω σπουδάσει κάτι που σχετίζεται με το αντικείμενο, διαφωνώ με τη διάγνωση που διάβασα στη συνταγή (Υποτροπιάζουσα καταθλιπτική διαταραχή με σοβαρό πρόσφατο επεισόδιο, με ψυχωσική συμπτωματολογία). Από την άλλη σκέπτομαι να μην δώσω σημασία στην "ταμπέλα", διότι στην ουσία έχει μικρό νόημα αυτήν τη στιγμή. Έχεις καταφέρει να το ξεπεράσεις όλο αυτό με την ΙΨΔ; Εμένα μου μοιάζει βουνό.