Ρε αλλου θελω να καταληξω
Printable View
ΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ
ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΓΑΠΙΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
Ρε καταρχην ειναι ευκολο να καταλαβεις πραγματα αμα βλεπεις εναν ανθρωπο ειδικα κοπελα αμα τον βλεπεις καθε μερα.βαψιμο,ρουχα μαλλια,νυχια,τσαντα,οταν της παιφτει κατι κατω μεσα στον κοσμο,αντιδρασεις,ντροπη,δ� �αθεση,βλεμα ταα παντα,ο περισοτερος κοσμος ειναι ανοιχτο βιβλιο(και τωρα που ειπα βιβλιο,να πω οτι δεν την παρατηρω απο ενδιαφερον να την φαω γιατι ειναι λαθος να κανεις κατι με καποιον ανθρωπο που δεν εχει βιβλια μεσα στο σπιτι του)(μην ρωτησετε το γιατι και μην ρωτησετε πως το ξερω οτι δεν εχει)
Εγώ ξυπνάω, κάθομαι στο pc και φτιάχνω κάτι για τη δουλειά μου. 6 ώρες μετά, κλείνω το pc και πάω γυμναστήριο μέρα παρά μέρα. Πάντα, φεύγω από το γυμναστήριο και κάνω τρέξιμο γύρω από το πεδίον άρεως. Μετά επιστρέφω σπίτι και πάντα τρώω και κάθε τρίτη, τρώω πάντα ένα τσουρέκι στην καθισιά μου. :P
Γαμωώωωώωωωωωωωωωω τι παιζει με τα ερωτηματικα και μου το διαγραφει?
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ
ΓΤ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΝΑ
Ελις οτι ειναι ο τελειως τροπος οσοι ντρεπονται να μιλησουν στο αντιθετο φυλο να εχουν πιθανοτητες...
Και οτι απλα απο το να κανεις οτι κανεις καθε μερα πες και κανενα καλημερα ριχτε και κανενα χαμογελο μονο καλο κανει,τον βλεπετε που τον βλεπετε καθε μερα
ΔΛΔ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ
ΑΝΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΑΝΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ;
https://www.youtube.com/watch?v=CX-un4obyU0ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Ωραιο θεμα legalize.Εγω οταν βγαινω εξω δεν παιρνω παντα τον ιδιο δρομο και παντα κοιταζω κατω (μου εχει βγει σε καλο! μια φορα βρηκα 5 ευρω και μια αλλη 10 ευρω χεχε!) ποτε δεν κοιταζω τους περαστικους στα ματια γιατι με σταματανε και αρχιζουν και μου λενε την ιστορια της ζωης τους, τα προβληματα τους κτλ (συνηθως ειναι γυναικες) δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο...
Γιατί τρομακτικό; Βασικά ξέρω πως ο τρόπος ζωής σε μεγαλουπόλεις όπως η Αθήνα είναι τόσο γρήγορος που συνήθως ο κόσμος δεν χαιρετάει/δεν λέει καλημέρα κλπ. Κι' εδώ που μένω εγώ, αν και δεν ζω σε μεγαλούπολη, αν και κλειστή η κοινωνία, σπάνια κάποιοι θα χαιρετήσουν κάποιον που τους είναι άγνωστος (αν και όλοι σχεδόν γνωστοί είμαστε...). Όμως είναι τόσο όμορφο και νιώθεις τόση οικειότητα αν αρχίζεις να καλημερίζεις κάποιον που περνάς από δίπλα έστω κι' αν δεν τον βλέπεις καθημερινά, πόσο μάλλον όταν το πρόσωπο, οι συνήθειες του και οι αντιδράσεις του πλέον σου είναι γνωστές λόγω καθημερινής "επαφής". Ακόμη κι' αν είσαι άσχημα, αν σε κοιτάξει κάποιος με χαμόγελο και σου πει ένα απλό "καλημέρα" από καρδιάς (που εγώ προσωπικά το επιδιώκω), νιώθεις καλύτερα... Τώρα αν ο θεματοθέτης το πάει στο ερωτικό, οκ πάσο αλλά ισχύει ότι αν βλέπεις κάποιον καθημερινά, ακόμη κι' αν ντρέπεσαι, θα είναι πιο εύκολο και όχι τόσο παρεξηγήσιμο να πιάσεις κουβέντα με το άτομο που σε ενδιαφέρει.