Iσως νομζες οτι την βρηκες , ισως και να την βρηκες . Καθε 1.5 μηνα , εκανα πληρη αποχη απο οποιαδηποτε γυμναστικη , για ξεκουραση . Εμμενω στην αποψη μου , περι overtraining .
Printable View
Για πόσο καιρό κάνεις την πλήρη αποχή; 1 εβδομάδα ή παραπάνω; Υποτίθεται πως με τη ζημιά που έπαθα και που ξεκίνησα τα φάρμακα, έκατσα από το γυμναστήριο 1,5 εβδομάδα στα σίγουρα. Αερόβια βέβαια δεν νομίζω να σταμάτησα, γιατί έπαιρνα τους δρόμους ώστε να ξεχαστώ.
Για μια βδομαδα , δεν εκανα τιποτα .
Τα λέω σε σένα για να τα ακούω εγώ που δεν έχω καμία διάθεση και δεν πηγαίνω πλέον ούτε στο σιδεράδικο, ούτε ακολουθώ τη διατροφή μου που έβγαζα με μάκρος... Αν μπορείς οικονομικά κάνε τις κενές ημέρες γιόγκα...
Αμα εχεις καταθλιψη , πρεπει να ζοριστεις για να κανεις οτιδηποτε , λογικο . Προτιμω την προσευχη απο την γιογκα , ειναι και δωρεαν..........
Υποθέτω Dep πως δεν είδες κάποιον παραλογισμό στο πρόγραμμα μου. Εύχομαι περαστικά και να επιστρέψουμε ακμαίοι. Νατουράλ κι εσύ;
Σας ευχαριστώ επίσης πάρα πολύ για τις απόψεις παιδιά. Πάντα είστε τόσο βοηθητικοί.
Ώρες ώρες μακ αισθάνομαι πως δεν έχω κατάθλιψη, αλλά πως εγώ προκαλώ την κατάθλιψη, εκτός αν είναι και αυτό στοιχείο της ΙΨΔ και της κατάθλιψης.
Δεν το ξερω αυτο Γατε , διοτι εχω σκετη κτθλψη .
όχι εννοούσα στο γυμναστήριο νατουράλ. Στο άλλο που λες και εγώ ξεκίνησα ssri πριν 1 εβδομάδα και ένα αντιψυχωσικό για το άγχος.
Πόσο καιρό σταμάτησες το γυμναστήριο; Αν ήσουν πωρωμένος, όπως εγώ (:Ρ), δεν σου λείπει;
Μαζί ξεκινήσαμε. Κι εγώ 5 χρόνια τώρα πηγαίνω συστηματικά. Εύχομαι να είναι όλα περαστικά και για τους δυο μας. Από πλευράς μου είμαι στο μεταίχμιο, μια πάω, μια δεν πάω και νιώθω τύψεις. Από τη μια, δεν θέλω να χάσω επαφή. Είναι ο μονος λόγος που βγαίνω από το σπίτι κι είμαι αρκετά κλειστός χαρακτήρας. Μου είναι πολύ δύσκολο όμως να διαχειριστώ την πίεση μου να πάω, την κούραση του γυμναστηρίου, τη θλίψη, το άγχος, τις αϋπνίες, τον φόβο της αϋπνίας και την ΙΨΔ + όλα τα υπόλοιπα. Κατά τα άλλα, θα σου πω να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου όσο μπορείς, στο λέω διότι σε αυτό δεν τα καταφέρνω προσωπικά και ξέρω πως είναι λάθος.
Εγώ σταμάτησα να πηγαίνω γιατί στη πόλη που βρίσκομαι δεν έχει ένα γυμναστήριο που να πηγαίνουν μόνο άνδρες, σε όλα πηγαίνουν γυναίκες και αναστατώνομαι μου χαλάνε τη ψυχολογία, έχουν σωματάρες και είναι απλησίαστες. Μέσα σε αυτά ντύνονται σέξι λες και το κάνουν επίτηδες για να μας τιμωρήσουν. Όσο και να θέλω να απομονώσω το μυαλό μου και να συγκεντρωθώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και στο τέλος χαλιέμαι! Το αποτέλεσμα ήταν να το σταματήσω από το πρώτο 5μερο. Επειδή αντικειμενικά έχω πολύ καλό σώμα αν και δεν είμαι ο 1,85-1,90 αλλά ο 1,75 αλλά με 7%-8% λίπος αυτός που έχει το γυμναστήριο με ρώτησε γιατί το σταμάτησες κάνεις χρόνια και είναι παράξενο, του είπα δεν έχω χρόνο ενώ η πραγματικότητα είναι αυτή που σου ανέφερα....
θα συμφωνησω με τον αγγελο μην γυμναζεσαι βραδυ φαε βρωμη το πρωι και πανε μετα.συμφωνα με αυτα που γραφεις αυτα μαλλον ειναι σημαδια υπερπροπονησης.γνωμη μου ειναι να σταματησεις τα παντα για εικοσι μερες.η μια μυικη ομαδα την ημερα ειναι για μποντυ μπιλντερ κανε ενα σπλιτ 3 ημερων και αλλες 3 αεροβιες και καθε δεκα μερες πληρωσε επισκεψη σε κολυμβητηριο για να χαλαρωνουνε οι μυες.οι προπονησεις σου να μην ξεπερνουν την μια ωρα.μια καλη επιλογη για χαλαρωμα ειναι τα ιαματικα λουτρα αν εχει κοντα στην πολη σου.και εγω γυμναζομουνα εξαντλητικα με στοχο το αδυνατισμα και μια καλη ενδυναμωση των ποδιων λογω εγχειρησεων αλλα με τα αντιψυχωσικα δεν αδυνατιζεις.με στρατιωτικη διατροφη απο διαιτολογο με διπλες προπονησεις συμπληρωματα και υπερτροφες εχανα μονο ενα κιλο λιπος τον μηνα.πλεον το κολυμβητηριο της πολης μου κανει ομαδα βετερανων κολυμβησης και ειμαι τρις ευτιχισμενος που θα εχω καποιον να με καθοδηγει και θα μου βγαλει ενα προγραμμα με βαρη για κολυμβητες.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γνώμες και τις συμβουλές σας. Είναι πολύ βοηθητικές και ελπίζω να βρω μία άκρη. Πάντως χθες σήκωσα πολύ λίγα κιλά και δεν παρατηρώ σημάδια υπερβολικής κούρασης σήμερα. Είναι αισιόδοξο αυτό. Με ανησυχεί μόνο αυτό που με τα αντιψυχωσικά δεν χάνουμε κιλά. :(
γατουλη θα σε μαλωσω δεν χρειαζεται να χασεις αλλα κιλα, μια χαρα εισαι!!... εχεις πάει στο αλλο ακρο τωρα και αυτο με ανησυχεί εμενα... απο τα 150 θα μου πας στα 15... αυτην την υπερβολη μονο οι καλλιτεχνες την εχουν... μηπως να το εψαχνες και εσυ προς δραμματικη τεχνη καποια στιγμη? ;)