Δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη , γενικα μιλαω , την φερνω σαν παραδειγμα . Δεν θα εδινα 200 ευρω για ενα γατακι , με τιποτα , αλλα 50 σενα ανθρωπο , ναι .
Σημειωτεον , οτι ειμαι φιλοζωος , ειχα ενα γατο , ψοφησε το 09 , τον αγορασα 200ευρω ( συμπτωση ! ) , ειχαμε εξαιρετικη σχεση , κοιμομασταν μαζι , στο κρεβατι μου , ξυπναγαμε μαζι , του μιλαγα , τον ειχα οπα οπα !! ειρθε η ωρα του , τον εθαψα , και σε μια βδομαδα , τον ειχα ξεχασει , και δεν ξαναπηρα γατο , γιατιειναι δεσμευση τα ζωα .
Εχω την θεωρια , οτι οι γατοφιλοι , απο τους σκυλοφιλους , διαφερουν . Εμενα μαρεσουν μονο οι γατες , γιατι ειναι ανεξαρτητες , ερχονται σε σενα , αμα γουσταρουν , και οταν γουσταρουν , και δεν σηκωνουν πολλα πολλα , ουτε κι εγω , δεν ειναι δουλοπρεπεις σαν τον σκυλο , που αμα του δωσεις μια κλωτσια , και μετα του πεις , ελα ελα , θα ερθει , ενω ο γατος μπορει να σου χωσει και καμμια . Δεν μου αρεσει να μου κανουν οι ανθρωποι κατ επεκταση κολοτουμπες , ειδικα οι γυναικες , ειμαι συναισθηματικα αυταρκης , ως ενα βαθμο , και μου αρεσει η ανεξαρτησια , και θελω και η γυναικα να ειναι συναισθηματικα αυταρκης . Δεν θελω να εξαρταται απο μενα , με ενοχλει και με κουραζει , και ολο σε τετοιες πεφτω !!
Αυτη ειναι η θεωρια μου περι γατο-σκυλοφιλων , και ανθρωπωζωοφιλων .
Να προσθεσω , σαν απαντηση στον Κηπ , οτι αναφερομαι σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζωοφιλους , αυτοι ειτε δεν αγαπανε τους ανθρωπους , ειτε δεν τα πανε καλα με ανθρωπους .
Το ιδιο ισχυει και γιαυτους που δεν αγαπανε τα ζωα , δεν αγαπανε ουτε τους ανθρωπους .