Originally Posted by
Loading...
Καλησπέρα.
Ολόκληρο το αρχικό σου μήνυμα θα μπορούσε άνετα να είναι μια συζήτηση μεταξύ μιας μικρής παρέας.
Θέλω να πω, οτι φαίνεται να το αναλύεις πολύ καλά στο μυαλό σου και οτι προσπαθείς να το σκεφτείς πολύπλευρα.
Σε ευχαριστω πολυ..ηταν πολυ γλυκο σχολιο..μου αρεσε πολυ...πραγματικα προσπαθω να ειμαι οσο πιο σφαιρικη και δικαιη γινεται...οταν αγαπας καπωσ ετσι σκευτεσαι νομιζω..
Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να έχεις καταλάβει περισσότερα πράγματα για εκείνον, απ'οτι ο ίδιος. Υπάρχει όντως μεγάλη πιθανότητα να συμβαίνει αυτό.
ναι το πιστευω αυτο...εχει ζησει επι το πλιστων μια ασ πουμε ''κανονικη ζωη'' οποτε δεν εμβαθυνε ιδιαιτερα πολυ στον εσωτερικο του κοσμο..εχει καποια επαφη..αλλα..που και που..ειναι ομωσ αρκετα ανοιχτομυαλοσ οχι κολλημενοσ..αλλωστε αν δεν ηταν δεν θα μπορουσαμε να ημασταν μαζι-να ηταν μαζι μου.
Επιγραμματικά θα σου πω δυο-τρία πράγματα που ίσως κάποια γνωρίζεις να τα απαντήσεις μέσα σου, και να τα σκεφτείς παραπάνω.
Τα 3 χρόνια της σχέσης σας είναι πολύς χρόνος ποσοτικά αλλά, εκείνος είχε το κατάλληλο συναισθηματικό υπόβαθρο να μπεί σε μια τόσο σοβαρή σχέση; Είχε ξαναπεράσει συγκατοίκηση, μακροχρόνια σχέση, κτλ; Είναι μήπως όλες οι εμπειρίες που περνάει μαζί σου, καινούργιες; Μπορεί να αρχίζει να "φοβάται" για το μέλλον σας και ίσως να χρειάζεται να σε δει πιο δυναμική και λιγότερο συναισθηματική;
πλεον σε αυτο καταληγω κι εγω.θα ειμαι εκει γι αυτον...και τον καταλαβαινω εχθεσ στο γραμμα του (τελικα ηταν για μενα)μου ειπε ξεκαθαρα πωσ ανησυχει αν θα τα βγαλουμε περα (και οικονομικα..αλλα ημαστε δουλευταραδεσ και οι δυο..εινια φοβοσ στιγμησ)
...μια και οι δικοι του μασ εχουν γυρισει την πλατη..(επειδη δεν ειμαι πλουσια γιατροσ και εχω παιδι απο προηγουμενο γαμο...χειροτερη δεν γινόταν να βρεις???..)
και ..ειναι η πρωτη φωρα που πεφτει τοσο στα βαθια..θα γινει μπαμπασ..γινεται ενηλικασ για τα καλα και αν και ποτε δεν ηταν ιδιαιτερα υποστηρικτικοι...ηταν εκει...και τωρα ενα τετοιο βημα..ζωης μονοσ..μονοι μασ..τον φοβιζει... (αλλα δεν μου το ειπε ουτε εδειξε ποτε......!!!!!!!!!!!!)
ειπε επισεισ πωσ εχει και αλλα και δεν θελει να με φορτωνει..για αλλη μια φωρα του ειπα πωσ δεν ξερω πια τι αλλο να κανω για να του αποδειξω πωσ ειμαι εκει για να ειμαστε μαζι..στην ζωη μασ..σε οτι και αν μασ ερχεται...εμεισ,ενα..παντα βρισκω καποια λυση...παντα ειμαι αισιοδοξη,,,και υποστηρικτικη..ποτε δεν ημουν εγω κι αυτοσ αλλα εμεισ.. και πωσ μονο με την επικοινωνια ..μονο αν ξερουμε τι σκεφτεται ο καθενασ μασ και τι νιωθει θα ημαστε και ..μαζι και δυνατοι...και πωσ αυτο θα μας ενωσει ακομη περισσοτερο..και δεν θα μασ αποξενωσει..(με εχει κατηγορήσει για τον αυθορμητισμό μου...πωσ μασ αποξενωνει λεει...)
Παρότι πραγματικά απαράδεκτες οι αντιδράσεις του με τα πράγματα που βγάζουν φτερά, ελπίζω να την βρει την άκρη του, θα χρειαστεί απ' ό,τι φαίνεται και την δική σου βοήθεια. Να είστε δίπλα ο ένας στον άλλον! Και όχι απέναντι, σε στυλ μόνιμης αψιμαχίας!
τα λογια μου λεσ....κι αυτο το εχω πει αρκετεσ φωρεσ...πωσ ειμαι συμμαχοσ του ...και οχι αντιπαλοσ.. βγαζω το συμπερασμα δυστυχωσ πωσ οι ανθρωποι εκει εξω δεν ξερουν να τσακωνονται (ναι θεωρω πωσ μπορουμε ολοι να εκπεδευτουμε να επιλεγουμε τισ αντιδρασεισ μασ ωσ εναν βαθμο..) να ερχονται με αγαπη σε αντιπαραθεση..ολοι αμεσωσ γινονται αντιπαλοι... τι να πω... κριμα..μαλλον πολυ 7th heaven εβλεπα..και τα εχω εξιδανικευσει τα πραγματα σχετικα με την επικοινωνια...
Συμβούλη μου είναι να αποφεύγεις τα μεγάλα λόγια του στυλ "Τι, χωρίσαμε;". Δεν είναι αστεία κι ας τα συνοδεύεις με χαμόγελο.
εχεισ δiκιο ...εχω κι εγω φοβουσ...γι αυτο και αυτα τα χαζα χαμογελακια..ειναι ξερεισ το χαμογελακι πριν το κλαμμα χαχααχα
Μακάρι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου...