Originally Posted by
Lisa1990
Η μια ειναι 26 χρονων και η αλλη 16.. Η μεγαλη μου αδερφη εχει φαει παρα πολυ ξυλο,αλλα σου μιλαω για πολυ ξυλο επειδη γενικα ηταν ατιθαση και πηγαινε κοντρα στη μανα μας χρονια..φυσικα εκεινη δεν μπηκε ποτε στη μεση να την προστατεψει..και φυσικα ετρωγα και γω μερικες για "παραδειγματισμο" για να δεις τι θα γινει αν κανεις και εσυ τα ιδια.. (εγω μαθητρια του 19 σπιτι σχολειο,φροντηστηριο σπιτι).. Ολα αυτα εχουν σαν αποτελεσμα πλεον αυτη η κοπελα να εχει πολυ θυμο μεσα της και ενω ειναι καλο παιδι ωρες ωρες δεν την κανεις καλα με τιποτα..αγαπιομαστε ομως παρα πολυ και ειναι η μια διπλα στην αλλη εκτος απο τις φορες που μας ανακατευει η μανα μας. Οσο για τη μικρη ειναι ενα υπεροχο καλοψυχο πλασμα που σχεδον το εχω μεγαλωσει εγω με τη μεγαλη μου αδερφη.. δεν τα εχει βιωσει ολα αυτα γιατι πλεον που εχω μεγαλωσει οποτε ξεκιναει ο πατερας μου εστω λιγο να της κανει τα ιδια μπαινω στη μεση και τη φυγαδευω με τροπο και καλα ξερεις χαχα αστειακια... και χαιρομαι που δεν το εχουν λερωσει αυτο το παιδι..την φιλοξενω συνεχεια εγω για να την προστατεψω και λεω στους δικους μου δικαιολογιες και καλα για να εχετε και σεις την ησυχια σας και τετοια..