@κατερινακι οχι δεν πιστευω οτι τα δινουν μονο στη σχιζο αλλα πιστευω οτι δε θα επρεπε να τα δινουν γενικως
Printable View
@κατερινακι οχι δεν πιστευω οτι τα δινουν μονο στη σχιζο αλλα πιστευω οτι δε θα επρεπε να τα δινουν γενικως
Κάποιος με κλοπιξολ;
παλιο φαρμακο αν δεν εχεις λεφτα οκ , αλλα εφοσον εχεις θεμα πας βγαζεις προνοιακο επιδομα και παιρνεις φαρμακα καινουργια εστω και γεννοσημα
Τι εννοείς;δεν το παίρνω επειδή ειναι φθηνό Τι ξέρεις για τη δράση του εμπειρικά;
Θέλω πληροφορίες απο κάποιον που το εχει πάρει κ όχι απο γιατρό που το προτείνει χωρις να εχει νοιώσει τις παρενεργειες
Περίεργο το παίρνω μήνες περίπου κ έχω χάσει κιλά όμως δεν ξέρω αν το σολιαν ειναι καλύτερο με το σολιαν είχα ευδιαθεσία με το κλοπιξολ κάτι σας σφίξιμο!δεν ξέρω αν ειναι πιο βαρύ απο το σολιαν κ ο γιατρός δεν λέει πολλα
Το κλοπιξολ το παίρνω 3 μηνες
το εψαξα στο διαδυκτιο, το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι την αυξηση κιλων... δεν παρατηρούντε λέει αλλες εντονες παρενεργειες...αλλα αν δεν νιωθεις σιγουρη με αυτον τον γιατρο ρωτα και καποιον αλλον. "κοινωνικα αποδεκτη και νορμα" .χαχαχαχα... μ αρεσεις!!!...τους ειδαμε και τους νορμαλ ...ασε δεν θα παρω ευχαριστω!! χαχαχαχα:cool:
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΟΠΥ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΖΟΡΙΚΑ
ΔΛΔ ΠΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΘΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΟΠΔΟΧΕΩΝ
ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΚΩΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΟΠΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΕΓΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΖΟΡΙΚΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
Ε ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Δεν νομίζω ότι συζητιέται γιατί προτείνει το λεπονεξΛεει ότι ειναι το καλύτερο κ δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο!εγω όμως δεν συμφωνώ ξξ