Originally Posted by
alxpro
Ρεα,να γινω κατανοητος.2.5 χρονια γενικοτερα,δε μπορουσα να δωσω αυτα που ζητουσε.Ειτε γιατι δε μου εβγαινε(πχ συγκατοικηση),ειτε γιατι ειχα στοχο να πετυχω επαγγελματικα.Οταν την παραταγα σπιτι της η με περιμενε και δε πηγαινα,λογω κουρασης,οταν πολλα ΣΚ δε συναντιομασταν γιατι ηθελα να αποφορτιστω, και διαφορα ακομα η επιλογη που εκανε ηταν κατανοητη.
Ηταν πολυ παθιασμενη,ηθελε σχεδον τα παντα απο μενα,αλλα θεωρω οτι απο τα μεσα Αυγουστου αρχισε να βλεπει οτι οι υποσχεσεις μου δεν γινονταν πραγματικοτητα.Ναι πιεστηκε,και γιαυτο ξαφνικα γυρισε τον διακοπτη και απλα εξαφανιστηκε.Μεχρι και σημερα μου λενε προχωρα,γιατι εκεινη εχει κανει βηματα για να βρει τον εαυτον της.Δεν υπαρχει αλλος,απλα ψαχνει την ηρεμια της και καποια στιγμη οταν το αισθανθει θα δει τι θα κανει.
Αρκετες φορες της φωναζα(δεν την εβρισα ποτε) πραγμα που την σκοτωνε.Γενικα ηταν πολυ ευαισθητη,και εγω προσπαθουσα να ισορροπησω μεταξυ λογικης & συναισθηματος.Δυστυχως εχασα το συναισθημα μου και 2 βδομαδες σα ζομπι ειμαι.
Γενικα δε μιλαει απο οσο ξερω για μενα,δε θελει να ακουει τπτ απολυτως.Φοβαμαι οτι αν δε νιωθει οτι ειμαι δω για κεινη θα με ξεχασει.Απο την αλλη επειδη ηταν εντονη σχεση δε μπορει να με εχει απορριψει ετσι απλα.
Η αληθεια ειναι οτι αν θελει θα γυρισει απλα για μια συζητηση.Μονο αυτο ζηταω γω κ τπτ αλλο.Μια ευκαιρια να με ακουσει.Τωρα δεν υπαρχει τροπος και φοβαμαι μηπως δεν μου δωθει αυτη η ευκαιρια...
Απο την αλλη,αν δε με θελει πλεον,ειναι ενα θεμα που πρεπει να το δω...
Ο/η φιλος feerie νομιζω εχει πεσει διανα...και σε ευχαριστω
ΥΓ.συγγνωμη για το συντακτικο,αλλα γραφω απο κιν και με δυσκολευει;)