Originally Posted by
minaspap
Καλημερα σε ολα τα μελη στο φορουμ!Αυτη τη φορα γραφω για με επιασε ξανα η νοσοφοβια που εχω, μετα απο αρκετους μηνες.Νομιζα οτι το ειχα ξεπερασει αλλα εκανα λαθος...εδω και 3 μερες εχω πονους στη δεξια πλευρα του λαιμου, συγκεκριμενα στους αδενες που βρισκονται φυσιολογικα σε εκεινα τα σημεια. Οταν ασκω πιεση εστω και ελαχιστη ποναω αρκετα, χωρις να υπαρχει καποιο πρηξιμο ωστοσο και χωρις παρουσια πυρετου. Τρωω κανονικα χωρις πονο, το ιδιο ισχυει και οταν πινω παγωμενο νερο η οταν μιλαω και αυτο μου φαινεται περιεργο. Φυσικα ως νοσοφοβικος κατετρεξα αμεσως στο ιντερνετ και αρχισα να ψαχνω για πονους στους λεμφαδενες του λαιμου, και ξεκινησαν αμεσως οι υποψιες οτι εχω λεμφωμα,λευχαιμια η hiv. Με εχει φαει η αγωνια και ο φοβος, επαιρνα ντεπον μαξιμουμ μεχρι και 3 τη μερα χωρις να περναει ο πονος, χθες δοκιμασα νιφλαμολ...ηρεμησα για καμια ωρα και μετα ξανα τα ιδια, παλι πονοι στο ιδιο σημειο...εχω ψηλαφησει 800 φορες τους αδενες μου που μπορει και να τους πριξω εν τελει απο την πιεση που τους ασκω. Πιστευετε κατα τη γνωμη σας οτι πρεπει να επισκεφτω καποιον γιατρο?? Αληθεια γιατι οταν ψαχνουμε για συμπτωμα/τα στο ιντερνετ, μας βγαζει παντα τα χειροτερα και μας φτανει η ψυχολογια στο ναδιρ και ο φοβος στα υψη??:(