Originally Posted by
Macgyver
Μαρια , ειναι ενα λαθος , δεν ξερω τι ποσον εχει μαζευτει , ποσου χρονικου διαστηματος , αν ειναι διαχειρησημο απο τον πελατη , αλλα θα αποκαλυφτει το λαθος , ουτως η αλλως , καλυτερα πες στο στον λογιστη τον καινουριο αυριο κιολας , μπας και σε καλυψει . Δεν μπορει να κινηθει κανεις εναντιον σου για απλη παραλειψη , μην ανησυχεις γι αυτο . Επιχειρηματιας ειμαι , ξερω .
Δεν ξερω ποσες δοσεις του εχεις καλυψει , για να βγαλω ενα συμπερασμα . Αν ειναι 2-3-4 δοσεις , δεν τρεχει τιποτα , θαπρεπε κι ιδιος ο πελατης να ενδιαφερθει , αλλα εκανε την παπια , απλη αμελεια/παραλειψη , εκτος αν οι δοσεις που δεν τον ειδοποιησες να καταβαλλει , εχουν προσαυξηθει με προστιμο , μονο εκει αλλαζει το πραμα .
Πες μου , μπορω να εκφερω μια υπευθυνη αποψη , ειμαι χρονια επιχειρηματιας . Εγω θα ειχα ενδιαφερθει ο ιδιος , αν δεν μουστελνε κατι ο λογιστης μου , θα του τηλεφωνουσα και θα ρωταγα , ετσι λειτουργουν οι σωστοι επιχειρηματιες , εγω ξερω απο τωρα τι πρεπει να πληρωσω στο κρατος , δεν περιμενω απ τον λογιστη μου να μου το πει . Οποτε , αν δεν υπαρχει προστιμο υπερημεριας , μικρο το κακο .