Originally Posted by
rea
οχι δεν καταλαβες,οι περισσοτεροι δεν μενουν μονο στην διαδυκτιακη επικοινωνία...μετα το πραγμα προχωραει οπως το ηξερες, απλα εδω εχεις την ευχαιρεια να γνωρισεις περισσοτερους ανθρωπους απο οτι στην πραγματικη ζωη, δεν ειναι μονο η επικοινωνιακη ικανοτητα, ειναι και η πυκνοτητα, μπαινεις σε εναν χωρο με 300 -500 ατομα και μπορεις να μιλησεις προσωπικα σε οποιον-α θες...κατι που εξω δεν υσχυει, ξερεις πόσες φορες εχω βγει εξω και κοιταζομαι με καποιον για ωρες και δεν με πλησιαζει?..εδω ο ιδιος ανθρωπος θα με πλησιασει αναγκαστικα και θα προσπαθησει να μου κρατησει το ενδιαφέρον.
θες σχεση?..θες σεξ?...θες φιλους?...θες στηριξη? θες παιχνιδι?..θες παρεα?...ολα απο τον καναπε σου... και αν δεν εισαι επικοινωνιακος δεν την κρατας την αλλη...πρεπει να μου κρατας το ενδιαφερον, να μου μιλας... η πρωτη επαφη ειναι εγκεφαλικη.
το υποπτο ειναι οταν δεν πάει παρακάτω... εκει κατι συμβαινει με το ατομο που συνομιλεις... δεν ειναι αυτος-η που λέει... ή κατι συμβαινει.
το παρακατω ειναι το τηλεφωνο και η συναντηση..οπως τα ξερεις και τα θυμασαι...οι κανονες ειναι ιδιοι, η ενερξη εχει αλλαξει αλλα στην ουσια απλά εξελιχθηκε σε αλλο μεσον αλλα οι απαιτησεις ειναι ιδιες