Εισαι/ησουν μαζι με αυτο το προσωπο?
Printable View
Εισαι/ησουν μαζι με αυτο το προσωπο?
Ειμαι μαζι με αυτο το προσωπο... βεβαια σιγουρα τον κουραζω με τα προβληματα της ζωης(μιας και εχω πολλα θεματα) αλλα εχω καταλαβει πως ειναι απο τα λιγα ατομα που θα ακουγαν το προβλημα μου(γενικα ειναι δυσκολο να βρεις τετοια ατομα). Γενικα ειναι πολυ ομορφο να εχεις ατομα που να σε καταλαβαινουν. Χωρις να θελω να φανει εγωιστικο αυτο φυσικα δεν αγαπας καποιος γτ μπορει να σε καταλαβει τον αγαπας με ανιδιοτελεια δηλαδη αγαπας για εκεινον και οχι για εσενα. Σκεφτεσαι πρωτα εκεινον και οχι εσενα...
Ειναι πολυ ωραιο να εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας...χαιρομαι για σενα!Και πιστεψε με ειναι δυσκολο οπως ειπες να βρεις καποιον να ακουει τα προβληματα σου και ακομα πιο δυσκολο να νοιαστει και να σε καταλαβει. Κυριως να νοιαστει γιατι απο κει ξεκηναν ολα..αν νοιαζεσαι και καθεσαι να ακουσεις και προσπαθεις να καταλαβεις και να βοηθησεις
Αμα αγαπησεις πραγματικα μια φορα , εισαι τυχερος , αν δυο εισαι πααααρα πολυ τυχερος , αν τρεις , νομιζεις οτι αγαπας πραγματικα .
Βεβαια το πραγματικα ειναι κατι πολυ σχετικο , μερικοι ανθρωποι δεν αγαπανε ποτε πραγματικα , οποτε η δυνατοτερη αγαπη που εχουν-με νιωσει , παιρνει την θεση της πραγματικης , καταχρηστικως .