@ανχαπυ αν πηγαινεις στα μαθηματα συνεπεστατα θα γνωρισεις και κοσμο το σαιτ γνωριμιων ειναι οπως ειπε και καποιος πιο πανω ολο λιγουρηδες και αγαμητοι που δεν ενδιαφερονται για τπτ αλλο περα απο το σεξ.. δεν νομιζω οτι θες αυτο ετσι??
Printable View
@ανχαπυ αν πηγαινεις στα μαθηματα συνεπεστατα θα γνωρισεις και κοσμο το σαιτ γνωριμιων ειναι οπως ειπε και καποιος πιο πανω ολο λιγουρηδες και αγαμητοι που δεν ενδιαφερονται για τπτ αλλο περα απο το σεξ.. δεν νομιζω οτι θες αυτο ετσι??
εγω στη θεση σου θα περιοριζα λιγο το χρονο που αφιερωνω στην σχολη και θα εψαχνα για μια δουλεια.
να βγαζω τα χαρτζιλικια μου και να κανω πραγματα που μου αρεσουν. συν οτι η δουλεια σε ανεβαζεις ψυχολογικα και εχεις και κατι να κανεις απο το να λιωνεις μεσα σε ασχημες σκεψεις.
σε τετοιες εποχες θα μου πεις δεν ειναι κατι ευκολο, αλλα εγω θα εκανα μια προσπαθεια...
και περα απο αυτο θα προσεχα τον εαυτο μου. ας πουμε θα προσπαθουσα να περιορισω λιγο τα φαγητο, ή να αρχισω γρηγορο περπατημα και οσο για την τριχοπτωση υπαρχουν θεραπειες...