ΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω παντως παιδια πιστευω πως πρεπει να την παρεις την βοηθεια σε αυτη την περιπτωση παμε πχ. Ο άντρας πιστεύει ότι η γυναίκα του τον απατά. Δεν αποδεικνύεται από πουθενά. Ωστόσο αυτός βλέπει παντού εραστές (περνά αυτοκίνητο έξω από το σπίτι καιθεωρεί ότι είναι ο εραστής της γυναίκας του). Παρακολουθεί πορνοσελίδα στο διαδίκτυο και της καταλογίζει ότι συμμετέχει στην ταινία,θερώντας ότι μοιάζει με την πρωταγωνίστρια και του το είπαν και οι γνωστοί του, παρεξηγεί κάθε συμπεριφορά προς τρίτους, παρερμηνεύει καθε στοιχείο της καθημερινότητας που αφορά τη γυναίκα του φέρνοντας το στο μέτρο του πιστεύω του, πιστεύει ότι τα παιδιά δεν είναι δικά του και κάνεις εξετάσεις DNA. Σε όλα τ΄άλλα όμως είναι φυσιολογικός. Δηλαδή εργάζεται, μπορεί να βγαίνει με φίλους κ.λ.π.. Και αυτη κατι αντιστοιχο νομιζει πως την γουσταρεις και της στελνεις μηνυματα και δεν ξερω και εγω τι αλλο...
ααααα και "η χτπ" :p
μπορεις να βγεις μαζι της και να της πεις οτι εισαι γκευ, οτι δεν εχεις λεφτα οτι εισαι τσιγκουνης οτι εχεις μικρο πεος
σιγουρα θα ξενερωσει.
ΑΜΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ
η αληθεια ειναι οτι πολλες γυνακες βολευονται και με τους τσιγκουνιδες, το θεωρουν ενταξει, να πληρωσουν τα δικα τους αλλα σωστα ειπε ο elis, εσυ θα την βαλεις να πληρωσει και τα δικα σου
υποθετω οτι κανετε πλακα, αλλα ο αλλος εχει τον πονο του..
στους εμμονικους ανθρωπους, οση περισσοτερη σημασια τους δωσεις, τοσα περισσοτερα δικαιωματα θεωρουν οτι αποκτουν.
αν πιει και καφε μαζι της, αυτη θα νομιζει οτι οδευουν προς γαμο...
η μονη λυση ειναι ΤΟΙΧΟΣ.
καμια επαφη, καμια αντιδραση και να λαβει τα μετρα του για την ασφαλεια τους (πχ να ειναι ενημερη η αστυνομια).
τα χουμε δει κι αυτα, οχι σε τετοιο βαθμο παρανοιας ομως, να μην της εχεις πει ουτε καλημερα κι αυτη να σε κυνηγαει ενω εισαι δεσμευμενος και να σε βριζει που δεν την θελεις...
συνηθως χρειαζεται εστω μια καλημερα η ενας καφες..
Γεια χαρά σε όλους και πάλι. Φίλε Remedy, η καλημέρα υπήρξε, δυο τρεις φορές μιλήσαμε από τέσσερα πέντε λεπτά, μου είχε φανεί συμπαθής όταν γνωριστήκαμε, πού να ξέρω τι περίπτωση είναι. Όπως είπα και πριν, δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος να ζητήσω εισαγγελικές παρεμβάσεις και τέτοια πράγματα, αν όμως ενοχλήσει τη μάνα μου η οποία είναι μεγάλη γυναίκα και έχει τα δικά της προβλήματα, τέτοιες αναστολές πλέον δεν θα έχω..
χτπ, σόρι, δεν είχα καταλάβει
νίκο, έλις, να σας κανονίσω μια συνάντηση να πάτε εσείς για καφεδάκι :cool:
ΕΓΩ ΑΜΑ ΠΑΩ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΟΠΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΙΞΩ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ
ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΦΛΟΓΕΡΟΣ
ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΟΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ
(φιλη)
και την συντροφο σου να προστατεψεις, οχι μονο την μανα σου.
το θεμα ειναι , αν ειναι οντως κλινικη περιπτωση κι οχι απλα μια "κολλημενη", δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι επικινδυνη.
πως θα το διαπιστωσεις? εκ του αποτελεσματος??
κι αν μετα ειναι αργα?
αν απευθυνθεις στην αστυνομια, πριν τις εισαγγελικες παραγγελιες και τετοιου ειδους μετρα, μπορουν αρχικα να την ταυτοποιησουν.
οποτε, , αφενος μπορεις να βρεις συγγενεις και να συνεννοηθεις, αφετερου μπορει να εχει ιστορικο με τετοιες συμπεριφορες. δεν φανταζομαι να της ξυπνησε ξαφνικα επειδη σε ειδε, τετοια παρανοια. θα τα κανει και σε αλλους...
ελις, ωραια φαση βρε. να σου προωθουμε οσες/οσους μας κυνηγουν ενω τις διωχνουμε , να βρισκουμε την ησυχια μας:rolleyes:
Στο μεταξύ, μου έχει πει κάτι φορές και από κοντά και μέσω μηνυμάτων ότι την παρακολουθώ και από πού κι ως πού να ξέρω το σπίτι της μάνας της και κάτι τέτοια. Φαντάζεστε να ανακαλύψω δικούς της ανθρώπους και να τους μιλήσω, μετά θα είναι απολύτως βέβαιη πως ό,τι έχει στο μυαλό της ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν με σώζει ούτε ο έλις :D
ε καλα, δεν θα κανετε και παρτι...
τηλεφωνο θα τους παρεις για να τους ενημερωσεις και για να μαθεις τι συμβαινει με αυτην, αν ειναι εν γνωσει τους κι αν ειναι επικινδυνη.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΨΗΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ Ο ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΓΤ ΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΜΗ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ
χεχεχε... φλογερός, ε; πλάκα πλάκα άμα της πω καμιά μλκ του τύπου "σε συγχωρώ που με κυνηγάς αφού είμαι τόσο φλογερός άντρας" μπορεί και να ξεκόψει..
ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ