Quote:
Originally posted by Darkness
Εκείνος φέρεται σχεδόν “φυσιολογικά”. Εκτός από κάτι φορές που του λέει ή του ξεφεύγουν κάτι πράγματα, και με φοβίζει. Όπως αυτά τα Χριστούγεννα που ήταν χάλια. Έκανα την άρρωστη για να μην αναγκαστώ και πάω με όλη την οικογένεια και μαζί του βέβαια σε ένα τραπέζι. Έμεινα σπίτι μόνη μου, κατά τις 2 η ώρα άκουσα κάποιον να μπαίνει, απόρησα γιατί δεν γυρνάνε νωρίς, και ήταν αυτός μόνος του! που έμπαινε σιγά σιγά σχεδόν δεν ακούστηκε η πόρτα. Έμπαινε σιγά για να μην τον ακούσω(!)Εγώ βέβαια κλείστηκα στο δωμάτιο μου αλλά μέχρι να γινει αυτό κοψοχολιαστηκα…:(Kαι αυτά με κάνουν χειρότερα…νιώθω λες και είμαι εγώ τρελή/ λες και τα βγάζω από το μυαλό μου κτλ.
Χτες θυμήθηκα και κάτι που νόμιζα πως είχα ξεχάσει, και έγινα χάλια. Δεν το αντέχω αυτό να θυμάμαι δηλαδή λίγα λίγα είναι βασανιστικό.
Darkness, αυτό που ζεις μου φαίνεται πολύ τρομακτικό...Έίναι πάρα πολύ το φορτίο που κουβαλάς...να υπάρχει μια απειλητική παρουσία στο σπίτι, στο πρόσωπο του ίδιου σου του αδερφού. Και από τη μια αμφιβάλεις για την ίδια σου τη λογική αλλά από την άλλη οι αναμνήσεις σου είναι πολύ ζωντανές και αληθινές...και σου χτυπούν την πόρτα πιο συχνά τον τελευταίο καιρό.