Καλημέρα Ασπασία. Δεν ξέρω βρε παιδί μου, η περίπτωσή σου μου θυμίζει τα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο της μητέρας μου. Όλα πήγαιναν στραβά. Και μάλιστα , πολύ σοβαρά πράγματα, αρρώστιες, σοβαροί τσακωμοί, οικονομικά προβλήματα, νομικά, κληρονομικά.... Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγαινε! Ακόμα και η αυμβολαιογράφος μας ο,τι πήγαινε να φτιάξει σε μάς συναντούσε δυσκολία. Έλεγε: Δεν το πιστεύω ρε παιδιά, κάτι έχει κάτσει πάνω σε ό,τι πάτε να κάνετε!
Ασπασία θέλει υπομονή. Για κάποιο λόγο πιστεύω, πολλές φορές έρχονται όλα τα ανάποδα και όλες οι συμφορές μαζί. Αλλά αυτά, πίστεψέ με, συμβαίνουν στους περισσότερους ανθρώπους. Προχθες, στο σύλλογο που πηγαίνω και βοηθάω εθελοντικά ήρθε μία γυναίκα πολύτεκνη να βρει μαύρα ρούχα. Είχε σκοτωθεί το παιδί της, 17 χρονών σε τροχαίο, στο Μενίδι. Άμα ψάξεις στο ίντερνετ, στις ειδήσεις θα το βρεις(σκοτώθηκαν 2 παιδιά στο τροχαίο). Πριν λίγο καιρό χρειάστηκε να κάνει το κοριτσάκι της της μια σοβαρή εγχείρηση στην καρδιά. Δεν είχε τα χρήματα αλλά ευτυχώς τη βοήθησε ένας καλός άνθρωπος και εγχειρίστηκε στο εξωτερικό. Πέρασε μεγάλη αγωνία η γυναίκα με το κορίτσι και τώρα αυτό!!! Για φαντάσου!
Γι αυτό σου λέω, ψυχραιμία και υπομονή.