Μακαρι να το καταφερω και εγω αυτό. γιατι παθαινω εμμονες με τις ασθενειες και ειναι σα να σταματαει η ζωη μου.....
Printable View
Καλησπέρα.
Πως προσπαθείς να το διορθώσεις?
Για αρχή παιρνω φαρμακευτική αγωγή και απο αυριο ξεκιναω ψυχοθεραπεια...
ευχαριστώ. ελπιζω να μου κατσει καλά ο ψυχιατρος γιατι ο προηγουμενος δεν...
ψυχιατρος ψυχοθεραπευτης
να δουμε να δουμε...
15mg από σήμερα και το ήπιο πυελικό άλγος συνεχίζεται.Σαν να σε κόβει λίγο η κοιλιά και να φεύγει.Κοιλιακές κράμπες δηλαδή.Δεν έχω πάει τουαλέττα αλλά είναι λιγάκι ενοχλητικό!Δουλεύω κανονικά πάντως και όλες οι δραστηριότητες μου είναι κομπλέ!
Oι πληροφορίες που βρήκα λένε:
Σχετικά με την Libido θα πρέπει να περιμένω λίγο καιρό να δω που θα κάτσει η μπίλια...Φαίνεται η Μιρτζαπίνη να σώζει κάπως την κατάσταση..Δεν έχω πάει σε γιατρό,το ξεκίνησα μόνος.Άλλωστε παλιότερα μου το είχε συστήσει και γιατρός.Ο Καθένας δίνει τα δικά του.Άλλος μου έλεγε Cymbalta,άλλος Paroxetine και άλλος Effexor...Quote:
Majority of the cases of diarrhea will disappear within a week or so. In almost all cases, diarrhea disappears on its own.Diarrhea caused by Proxetine normally occurs during the first few days of drug intake.
Fleur τι εννοούσε ο πρώην Ψυχίατρος λέγοντας ''πρόβλημα δέσμευσης''?
ελα μου ντε Σταύρο...."φοβο δεσμευσης" είπε...αντε βρες ακρη...
Θεωρω οτι ειναι καθοριστικης σημασιας αυτο το χτυπημα... εχω αρχισει να το βλεπω και θετικα μετα απο τοσα χρονια. Ειναι σαν να ενα πολυ μικρο αλλά καλο κομματι να λεει ---αλλαξε---
αυτο που λεν "το σωμα σου κλωτσαει γιατι η ψυχη σου πνιγεται".
Παντως ειναι γεγονος οτι μετα απο το κρουσμα ψυχικης διαταραχης ποτέ πια δεν ειναι ιδια οσα ηξερες.
Σε καταλαβαινω. Βοηθαει η ουσια στο να καλμαρει λιγο το σωμα για αρχη και μετεπειτα με καλη ψυχοθεραπεια διαχειριζεται το αγχος. :)
για να δουμε :/