εγω ειμαι πανω σε αλλαγη φαρμακου. δεν ξερω ακομα τι μου γινεται....βλεποντας και κανοντας
Printable View
εγω ειμαι πανω σε αλλαγη φαρμακου. δεν ξερω ακομα τι μου γινεται....βλεποντας και κανοντας
Eν μέρει εκφράζει κ μενα τώρα, για αυτό!!
Κι ήταν πολυ πετυχημενο:p
να σασ γραψω κι εγω ενα ακαταλαβιστικο
διερωτωμαι αν εισ το διηνεκεσ βρισκεται η ελευθερια η αν η απολυτη τησ μορφη
βρισκεται μεσοπελαγα στα απυθμενα βαθη τησ οξειασ αναλυσεωσ τησ εγωιστικησ αυτησ
μορφησ του εναντιον τουτου παραταυτα δημιουργειται μια ατμοσφαιρα αδικαιολογητησ καταστασησ του εγω
και του υπερεγω σε αυτη τη διασταση του ειναι
δε βγηκε καλο αλλα τι να κανουμε αυτο κατεβασα τωρα
κι ενα τραγουδακι να το δεσουμε https://www.youtube.com/watch?v=eUYy1JcTHBc
Μια χαρα Ελις. Υπαρξιακη ερωτηση με επικεντρο τον εαυτο που γινεται κριτης και αφανιζει.
εσυ εισαι τησ παραδοσιακησ σχολησ εγω ειμαι τησ νεοφιλελευθερησ που λεει οτι πρεπει να επινοεισ μονοσ σου
τισ λεξεισ που χρησιμοποιεισ
Πιστεύω αρχίζω και πετυχαίνω ολο και περισσότερο τις προσπαθειες μου και χαίρομαι γενικα επιτελους!!
Ευχομαι να μείνω σταθερή και να συνεχίσω ετσι.!!!!!!!!!
Σημερα πάλι είμαι μελαγχολική και σκέφτομαι αν εγώ τα δημιουργώ με τ μυαλό μου κ δν κάθομαι ν ηρεμήσω ή αν όντως έτσι έ΄χουν τ πραγματα.
Σήμερα με αρκετό άγχος για την υγεία μου. είναι να κανω κατι εξετασεις αλλα τις ανεβαλα απο βδομαδα, μήπως και ειμαι καλυτερα. ταυτοχρονα εχει κοπει και η ορεξη μου απο αγχος; απο το εφεξορ; δεν ξερω αλλα επισης ανησυχω....