Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Γειά σου off line! Εάν υπήρξε στην παιδική σου ηλικία παρατεταμένη σεξουαλική παρενόχληση από στενό συγγενικό σου πρόσωπο καλό θα ήταν να βρεις έναν πολύ καλό ψυχολόγο και να αρχίσεις ψυχανάλυση. Ίσως το μπλοκάρισμά σου, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και το "σαμποτάρισμα" που κάνεις ουσιαστικά στον εαυτό σου να οφείλεται σε αυτήν την τραυματική εμπειρία του παρελθόντος. Θα πρέπει αυτό το θέμα να λυθεί οριστικά μέσα στην ψυχή σου γιατί να ξέρεις οτι πολλοί άνθρωποι που έχουν υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση έχουν την τάση να αυτομέμφονται και να αυτοτιμωρούνται. Μην διστάζεις να πας, από τη στιγμή μάλιστα που έχεις και την οικονομική δυνατότητα, αφού εργάζεσαι.
Επίσης, γράφεις οτι δεν έχεις παρέες, ωστόσο έχεις μερικούς φίλους. Καλό είναι να τους παίρνεις κανένα τηλέφωνο να τα λέτε, δεν χρειάζεται να περιμένεις να σε πάρουν εκείνοι. Και μόνος αου μπορείς να βγαίνεις καμιά βόλτα. Κι εγώ που είμαι παντρεμένη, επειδή ο άντρας μου έχει βαρειά κατάθλιψη και δεν έχει όρεξη να βγαίνει αλλά ασχολείται μόνο με τον κήπο, πολλές φορές βγαίνω μόνη μου, πάω στο θέατρο, στον κινηματογράφο, σε μουσεία, σε εκδηλώσεις, σε συναυλίες και τις Κυριακές το πρωί στο Θησείο βόλτα και για καφέ, μόνη μου! Συνηθίζεις και μετά σου αρέσει κιόλας!