εγω εγω εγω είμαι καλο παιδι.... αλλα λογω του ότι ένα φεγγαρι αλλαζα πολλες ερωτικες συντρόφους μου ειχε βγει το ονομα
Printable View
εγω εγω εγω είμαι καλο παιδι.... αλλα λογω του ότι ένα φεγγαρι αλλαζα πολλες ερωτικες συντρόφους μου ειχε βγει το ονομα
αμα βγεισ για δουλεια θα καταλαβεισ θα γνωρισεισ κωλοπαιδα που κανουν αψογα τη δουλεια τουσ καλυτερα απο σενα
θα γνωρισεισ κωλοπαιδα που σε καποια φαση θα σε βοηθησουν θα γνωρισεισ κωλοπαιδα που θα σου μαθουν κατι σημαντικο για σενα
που γι αυτουσ ειναι αυτονοητο και τοτε θα καταλαβεισ
Why always me τρολλάρεις ασύστολα είναι πολύ κωλόπαιδο :P
αναλογα απο ποια μερια το κοιτας το ολο θεμα,εχω να πω οτι εν μερη ειναι μυθος αυτο για το κακο παιδι
Αλλαξε τιτλο και βαλε καλο παιδι vs μαλακας, ο τυπος του μαλακα ειναι το κακο παιδι που περιγραφεις, αν γινεις ετσι δεν θα σε γουσταρει καμια μη σου πω οτι μπορει να σε χωρισει η γκομενα σου και να κανει κατι με κανα χοντρο και μετα να κλαις (ασχετο αλλα μου την δινει στα νευρα οταν βλεπω χοντρο με μηχαναρα και αυτοπεποιθηση, δεν φταιω εγω αυτοι φταινε που ειναι κωλοζωα), αλλαξε τροπο σκεψης, αυτες τις βλεψεις εχεις για την ζωη σου? Μια γκομεναρα καλη εμφανησιακα που δεν θα σου ταιριαζει σαν χαρακτηρας? Εισαι για γελια ''θα γινω τουμπανο και κωλοπαιδο οχι γιατι το θελω αλλα για τις γκομενες, μονο για να τους αρεσω'', ειναι κριμα γιατι θα πληρωσουν ολοι οι αλλοι τα κομπλεξ σου και το χειροτερο ειναι οτι αν γινεις τουμπανο θα πρηζεις τους αλλους και θα τους διαφημιζεις ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ τον εαυτο σου και θα σε βαριουνται και καταλαβε και κατι αλλο, τα ''κακα παιδια'' οι μαλακες δλδ, αρεσουν μονο στις ανωριμες, μετα απο καποια ηλικια τι θα κανεις? Στα λεει αυτα ατομο που εχει την ιδια ηλικια με σενα, συζητα το προβλημα σου με ψυχολογο.
οι γκομενεσ μια χαρα στα λεει καταλαβαινουν το μεσα σου ειναι ειδικα κατασκευασμενεσ να το κανουν αυτο
και τουμπανο να γινεισ μερικα πηδηματα θα κερδισεισ θα φασ τη ζωη σου στα γυμναστηρια
και στισ διατροφεσ και τα αναβολικα αντι να κοιταξεισ να φτιαξεισ λιγο το μεσα σου
που ειναι να μην πω πωσ παρουσιαζεσαι παρτο χαμπαρι οι γκομενεσ καταλαβαινουν τουσ αντρεσ απο χιλιομετρα και δεν ειναι καθολου χαζεσ