απιστευτο!!!..την συγχωρεσες ποτε?...ο πατερας σου που ηταν σε όλο αυτο??
Printable View
απιστευτο!!!..την συγχωρεσες ποτε?...ο πατερας σου που ηταν σε όλο αυτο??
Όσο γι αυτο που σου συνέβη mady θέλω μόνο να πω ότι πρέπει να βρεις ένα τρόπο να το προσπεράσεις. Σκέψου ότι δεν είσαι η μόνη,ότι έχει συμβεί σε πολλά παιδιά δυστυχώς.σήμερα άκουσα στις ειδήσεις για ένα 9χρονο κοριτσακι που ο φίλος του πατέρα της ασελγούσε πάνω της, βάζοντας τον πατέρα να πιει. Τραγικό? ναι! Αλλά πρέπει να βρεις μια δίοδο κούκλα μου,δεν μπορείς να ζεις έτσι!
Πω πω...δεν ξέρω τι να πω στην Mady αλλά αρρωσταίνω όταν ακούω για σεξουαλικές πράξεις σε παιδιά...πώς μπορεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, πώς του πάει η καρδιά; Δεν το χωράει το μυαλό μου! Πάντως δεν ξέρω αν την βοηθάμε λέγοντας της ότι συνέβη και σε πολλούς άλλους, τουλάχιστον όταν μου το λένε εμένα αυτό νιώθω ακόμα πιο προβληματική που δεν κατάφερα να ξεπεράσω το πρόβλημα μου...
mady_ κι εγώ θυμόμουν έτσι πράγματα, άλλα πιο σκόρπια πριν την θεραπεία. Ο γιατρός μου μου είχε πει πως ο άνθρωπος μπορεί να ανακαλέσει συναισθήματα έντονα πολυ πριν τα 2, αφού αυτά τον έχουν στιγματίσει. Είναι εντυπωσιακό που τα θυμάσαι mady και δεν τα απώθησες.
Θα ήθελα να σε ρωτησω αν μπορείς να θυμηθείς το εξής. Όταν συνέβαιναν όλα αυτά, σε εκείνη την ηλικία, ποιος ήταν το άτομο που πίστευες πως θα σε σώσει απο αυτή την κατάσταση; Ποιος πίστευες ότι θα σε υπερασπιστει ή θα σε γλιτώσει; μπορείς να θυμηθείς; Αν είναι ενοχλητική η ερώτηση, συγχώρεσε με