Το έχω κάνει ήδη, και το είχα πιστέψει κιόλας.........
Printable View
Το έχω κάνει ήδη, και το είχα πιστέψει κιόλας.........
Πλέον μου είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. Έχω γεμίσει ανασφάλειες για τον εαυτό μου...
Κοιτα προσπαθησε να βρεις την αιτια του κακου εγω πχ καταλαβα οτι το μπλοκαρισμα με το εντερο ωφειλοταν μαλλον στην ελλειψη αγαπης στην παιδικη μου ηλικια και μετα οποτε αντι να λεω ειμαι υγιης λεω ειμαι αξια της αγαπης και....εσυ μπορεις να λες κατι αντιστοιχο η αυτο που θα σε βοηθησει καλλιτερα
Στενοχωριέμαι όταν βλέπω άτομα να τους έρχονται ολα τα τέλεια ουρανοκατέβατα χωρίς να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Εγώ ολα αυτά τα χρόνια παλεύω, εχω γίνει καραγκιόζης πλέον, και άλλοι ΧΩΡΙΣ να κανουν τίποτα μα τίποτα, τους έρχονται ολα απο το πουθενά. Πλεον έχω αρχίσει και νιώθω οργή και έντονο μίσος για τον εαυτό μου.
Δεν βλεπω για ποιο λογο να νοιωθεις οργη και μισος για τον εαυτο σου μην στρεφεις τον θυμο σου εναντιον σου αληθεια ειναι πως σε αλλους ερχονται τα πραγματα πιο ομαλα δεν πρεπει να συγκρινομαστε με κανεναν
Νιώθω οργή και μίσος για τον εαυτό μου γιατί είμαι έτσι όπως είμαι.....Γιατί ακόμα και όταν είμαι χαρούμενος και ευδιάθετος, εκπέμπω έντονη αρνητικότητα, και αυτό δεν είναι κάτι που αλλάζει γιατί έτσι γεννήθηκα.