Σήμερα έκανα σπινθιρογράφημα αυτό έδειξε ιερολαγονίτιδα είναι μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την φλεγμονή των αρθρώσεων ιερολαγόνιας τι να σου λέω τώρα απλώς φαντάσου να έχεις συνάχι στη μέση πονάω πολύ δυσκηνισία πόνους στο περπάτημα κλπ κλπ δεν ξέρω τι θα γίνει σ αυτή την κατάσταση και πριν περάσουν 21 μέρες που συνηθίζεις κάτι μια νέα αρχή ασπουμε είπα τελικά πως διακόπτω την καινούργια σχολή γιατί είπα ότι δεν θα αντέξω την ορθοστασία κ τα βάρη ...και από κακές αναμνήσεις εγγραφές αν θες ίσως να έχω προκατάληψη με το να ακολουθήσω το επάγγελμα αυτό δεν ξέρω ίσως το μετανοιώσω μπορεί γιατί είπαμε έχει ζήτηση ...Σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι τον περιμένει αύριο ..αλλά το να λύσει κανείς το επαγγελματικό του είναι στοιχειώδες θέμα ... Φεύγοντας όχι δεν εκλεισα την πορτα ..είπα ότι τελικά και 8 μέρες που ήμουν εκεί κάτι μου άφησε τουλάχιστον με έβγαλε από το μαύρο τρυπάκι που είχα μπει ..για τα "καλά" ας τα λέμε της προηγουμένης μου επιλογής ... τώρα εφεξής ...για να δούμε ...αν δεν πάω από άγχος .. πρέπει να μαζέψω τα μυαλά μου ...