την εντιμοτητα , το ηθος, την καλλιεργεια, το χιουμορ, την βαθια γνωση ενος ενδιαφεροντος αντικειμενου, την αφοσιωση, την υπομονη, το ταλεντο, την συναισθηματικη ευφυια, την ηρεμια, την καλοψυχια.
Printable View
την εντιμοτητα , το ηθος, την καλλιεργεια, το χιουμορ, την βαθια γνωση ενος ενδιαφεροντος αντικειμενου, την αφοσιωση, την υπομονη, το ταλεντο, την συναισθηματικη ευφυια, την ηρεμια, την καλοψυχια.
ακεραιοτητα, αξιοπρέπεια και αρχοντιά
Η τιμιοτης ειναι προτερημα , και μην πει κανεις οτι ειναι σπανια στις μερες μας , εχω χασει το πορτοφολι μου 3 φορες τα 4 τελευταια χρονια , παντα μου επεστραφη με οτιδηποτε κι αν ειχα μεσα .
Την υψηλη ευφυια την οποια δεν κατεχω, τις γνωσεις, τις ακαδημαικες σπουδες...
Πολύ καλή ερώτηση.
Προσωπικά θαυμάζω ανθρώπους που είναι θετικοί(οσο δύσκολα κ να περνάνε);ανθρώπους με αξιοπρέπεια, πειθαρχεία και καλοσύνη και προσπαθούν πάντα να καλυτερεύσουν τον εαυτό τους και έπειτα την οικογένεια τους, φίλους και την κοινωνία.
Ειλικρίνεια, τιμιότητα, ευγένια αφέλεια με την καλή έννοια, όχι δηλαδή πονηραδα!
Την εντιμότητα, την γενναιότητα, την δικαιοσύνη, την αρετή, τα ιδανικά και τις αξίες σ έναν άνθρωπο.
την ελευθερεία και το θάρρος για την ώρα.
πριν απο καιρό θαύμαζα πολλά περισσότερα -το ταλέντο, τις δεξιότητες, την επιμονή κλπ.- σήμερα όμως εκλείπουν όλα αυτά.