-
Γεια σου boo εχω κι εγω διαγνωστει με διπολικη διαταραχη ο γιατρος σου θελησε να μου μειωσει τα αντικαταθλιπτικα γιατι λεει οτι εκανα υπομανια επισης ειπε οτι ξανω και μικτα επεισοδια μου ειπε να παιρνω λιγοτερο αλλα δεν τον ακουσα οταν παω θα του το πω δεν θελω να μειωσω το αντικαταθλιπτικο και του το ειπα επισης μου ειχε δωσει και ρεμερον αλλα το εκοψα μονη μου γιατι δεν μου ταιριαζε του το ειπα και ειπε ενταξει ελπιζω να μην φωναζει οταν του πω οτι δεν μειωσα το εφεξορ
-
Βοο, προσπάθησε να περπατάς, ή ακόμη καλύτερα να τρέχεις. Στην αρχή θα κουράζεσαι εύκολα αν δεν γυμνάζεσαι γενικότερα, αλλά εκτός από το ότι θα ξεσπάς "ακίνδυνα" σε φάση μανίας, ίσως να σε βοηθήσει και μετά στη φάση της κατάθλιψης. Εμένα το τρέξιμο με βοηθάει πάρα πολύ. όταν νοιώθω ότι θα πέσω, πριν συμβεί η φάση "δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου κ είμαι 24/7 στο κρεββάτι" βγαίνω και τρέχω λες και με κυνηγούν και νοιώθω καλύτερα.
Για τα φάρμακα σου δεν ξέρω, αλλά είμαι της γνώμης να μην κρύψεις κάτι από την γιατρό σου. Πως θα βγάλει άκρη αν δεν ξέρει; Ήδη παίρνεις αρκετά και όπως αναφέρεις δεν έχεις ηρεμήσει και πάρα πολύ τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα.