Eπειδη εγω δεν περασα αγαπητε waken απο αυτο το σταδιο , εζησα την 10ετια των 80s , που υπηρχε φλρτ , διαπροσωπικες σχεσεις , οχι εντονοι προβληματισμοι , καταλαβες . Θεωρω , αν εννοεις κι εσυ αυτο , οτι η υπεραναλυση δεν κανει καλο , οι ανθρωπινεες σχεσεις δεν ειναι της πλακας , ειναι περιπλοκες ομως . Και οσο περιπλοκοι γινομαστε εμεις οι ανθρωποι , ακολουθουν οι σχεσεις .
Πιο πανω , μου γρφει ο ippotis οτι εχω τον τροπο μου να πετυχω / βρω την κοπελα που μενδιαφερει .
Αυτο εχει μια αληθεια , διοτι μεγαλωνοντας στα 80s , που τα πραματα ηταν απλα , ηταν σαφως απλοτερες οι ανθρωπινες σχεσεις , των δυο φυλων . Και υπαρχουν μερικες βασικες αρχες στις οποιες πρεπει να στηριζονται οι σχεσεις , ωστε να ειναι υγιεις .
Δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει . Οι γυναικες εχουν χειραφετηθει , εχουν γινει πιο ανεξαρτητες , εμεις δεν ειμαστε καλυτεροι , και υπαρχει μια συγχυση στους ρολους , που θαναλαβει το καθε φυλο , ακομα και οι αξιες εχουν αλλαξει .
Οποτε βρισκω ευλογο τον προβληματισμο του ippoti , εχουν περιπλακει κι αλλο οι σχεσεις , εξ ου και ο πολλαπλασιασμος των διαζυγιων .
Δεν υπαρχουν ανοχες πλεον . Μου κανεις ? καλως , δεν μου κανεις ? ας χωρισουμε ( οχι τοσο απλα , αλλα καπως ετσι ) .
Βλεπω οι γυναικες να κατηγορουν τους αντρες για σεξιστικες συμπεριφορες , και οι αντρες , αντιστοιχως .
Δεν γινεται δουλεια ετσι , θελει συνεργασια . Δουλεια κι απο τις δυο μεριες , αυτοκριτικη , οχι αμυνα με την πρωτη .
Αυτο απο εναν παλιο , οχι αλανι ippoti , ξρερω οτι το ειπες για καλο , αλλα απλως ξερω να κρατω την θεση μου , χωρις να παραβιαζω την θεση της αλλης , πιστευω . Ισως και γιαυτο διατηρω καλες σχεσεις με τις πρωην μου , παντα τις σεβομουν . Αλλα και αυτες με σεβοντουσαν .
Τωρα ο καθεις κοιτα πιο πολυ την παρτη του , καλως η κακως . Καλως γιατι ειναι μια μεθοδος προστασιας , κακως , γιατι αν το παρακανεις , οδηγει σε υπερμετρο εγωισμο . Σαν ναχει εκλειψει ο σεβασμος , δεν ξερω , μπορει να κανω λαθος , το ευχομαι .