ευχαριστω εσωτερικη αλλα αυτο οπωσ ξερεισ το καταλαβα απο πρωτο χερι τα χαπια δεν κανουν
εχω παρει τα περισσοτερα και εχω αποψη οτι δεν ειναι καλα τουλαχιστον για μενα για αλλουσ δεν ξερω
Printable View
ευχαριστω εσωτερικη αλλα αυτο οπωσ ξερεισ το καταλαβα απο πρωτο χερι τα χαπια δεν κανουν
εχω παρει τα περισσοτερα και εχω αποψη οτι δεν ειναι καλα τουλαχιστον για μενα για αλλουσ δεν ξερω
Να Μην απογοητεύεσαι.
Εγώ κατέθεσα τη δικιά μου εμπειρία και την προσωπική μου άποψη τίποτε άλλο. Αυτό δεν σημαίνει οτι τα φάρμακα δεν βοηθάνε καθόλου. Πχ: άνθρωποι που ακούνε φωνές και έχουν ψευδαισθήσεις τα φάρμακα γνωρίζω ότι τους βοηθάνε.
Ή Το φίλο που έγραψα στο προηγουμενο σχόλιο το φάρμακο που παίρνει θεωρώ ότι τον βοήθησε να αρχίσει να βγαίνει από το σπίτι του, που ήταν μέσα συνέχεια. Άρα το φάρμακο τον βοήθησε
Σε κάθε περίπτωση αν έχουμε απορίες για το πως λειτουργούν τα φάρμακα, αμφιβολίες, ερωτήσεις, κλπ... ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ
συμφωνω με τον black_adder. ο γιατρός εκφραζει αποψη αναλογα με την περίπτωση. η διαγνωση σου boo ποια ειναι; τελικα τα παιρνεις τα αντικαταθλιπτικα ή οχι;
εγω παιρνω εφεξορ εδω και 3 εβδομαδες περιπου. ανεβηκα σταδιακα δοση με μαξιμουμ τα 150mg. ειμαι καλυτερα απο την αρχη της θεραπειας. επισης ειχα ξεκινησει με λαντοζ και ενω πριν 4 χρόνια με είχαν κανει σε ενα μήνα να πεταω, τωρα δεν επιασαν καν μη σου πω οτι μου εκαναν περισσοτερο αγχος γιαυτο και ο ψυχιατρος μου τα αλλαξε.
οπως βλεπεις ακομα και στον ιδιο ανθρωπο το ιδιο φαρμακο αλλες φορες κανει και αλλες οχι
εγω με τα αντικαταθλιπτικα αδυνατιζω. το λαντοζ ειδικα οταν το πρωτοπαιρνω μου κλεινει τελειως την ορεξη, οπως και το αγχος δηλαδη
Δεν το γνωριζω το αντικειμενο , αλλα τα αντιψυχωτικα θα σε παχυνουν , εγγυημενο . 13 μερες ειαι πολυ λιγες , ολα αυτα α φαρμακα ειναι της υπομονης , πως ειναι η ασπιρινη ? ε , καμμια σχεση , στο20ημερο θα αρχισει να βλεπεις κατι , καλυτερο στο μηνα , μετα παμε στις ρυθμισεις των δοσεων , δυστυχως εχεις μελλον , μεχρι την πληρη ιαση , μακαρι και οχι , το συνηθες λεω .