-
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Θα προσπαθήσω Constantly curious να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και πιστεύω πως θα υπάρξει κάποια λύση...φυσικά με την βοήθεια των ειδικών που με παρακολουθούν.
Καλές Γιορτές!!!:D:)
-
να σου πω και γω τα κουφα μου οτι η ζωη ειναι μεγαλη κι αυτο που τωρα ξεπερνασ μπορει αυριο να ειναι εμποδιο
γιατι να το ρισκαρεισ τοσο πολυ ωστε να κανει και παιδι ενταξει εχεισ δυναμη ενταξει το παλευεισ
αλλα γιατι τοσο ρισκο δεν καταλαβαινω
-
διπολικη εδω..ασε τους δικους σου να λενε οτι θελουν.εσυ τραβιεσαι με το θεμα σου οχι αυτοι.τι θελουν δηλαδη?να σε δουν σε καμια μανια ή σε καμια βαρια καταθλιψη για να καταλαβουν οτι κατι δεν παει καλα?ακου μονο οτι σε συμβουλευουν οι γιατροι σου.αυτοι τι σου λενε? να συνεχισεις τα χαπια ή οχι?αν δεν μπορεις να βρεις ισοροπιες στη ζωη σου με τα συναισθηματα δε καταλαβαινω το λογο για να τα κοψεις.γιατι να παιδευεσαι?
-
Επηρεάστηκα από τους δικούς μου και είπα στον γιατρό μου να δοκιμάσω να μειώσω τις δόσεις των φαρμάκων να δω αν μπορώ. Ο γιατρός μου δεν μου είπε κάτι...απλώς με συμβουλευσε και μου είπε να τον ενημερώσω αν κάτι δεν πάει καλά. Είναι πολύ καλός, δεν είναι σαν τους άλλους που σε φορτώνουν με πολλά χάπια και μεγάλες δόσεις...Αλλά από ότι φαίνεται δεν γίνεται χωρίς φάρμακα. Για μένα είναι το σωσίβιο μου μέσα στη θάλασσα των συναισθημάτων.
Έχεις δίκιο boo δεν είναι δικό τους θέμα. Άμα υποτροποιάσω και τη δουλειά μου θα χάσω και τα πάντα...Εγώ και μόνο εγώ εφόσον είμαι ενήλικη είμαι υπεύθυνη για τον ευατό μου και κανείς άλλος.