Φιλε Μηνα , αρα ολα αυτα που λεγαμε περι αντιψυχωτικων , ηταν εικασιες . Μαλλον κανενα απο τα φαρμακα που παιρνεις δεν ανοιγει την ορεξη , εχει ξεχειλωσει το στομαχι σου , ( μπορει να ' μεγαλωσει ' μεχρι 20 φορες ) , και πλεον πρεπει να καταβαλλεις ιδιαν σκληραν προσπαθεια , τουλαχιστον για 10 μερες , που χρειαζονται να κλεισει το στομαχι σου . Συμφωνω με τον γιατρο σου , οτι τρως για συναισθηματικους λογους , αντλεις ικανοποιηση μαλλον , οποτε πρεπει να επιβληθεις στον εαυτο σου , εγω πιστευω οτι εχεις θεληση , αν δεν ειχες , δεν θαχες καταφερει να φτιαξεις το σωμα που εχεις , αλλα σεχει παρει απο κατω , λογω εμφανισης , σε καταλαβαινω απολυτα . Προσπαθησενα κορεσεις την πεινα σου με χορτα , αυγα , ειναι να γινει η αρχη , να παρεις μπρος , γιατι εισαι αρκετο καιρο σε αυτην την κατασταση . Εγω πιστευω σε σενα , δεν εισαι καθολου αβουλος , αλλα ολοι μας εχουμε περιοδους αδυναμιας .
Ο γιατρος σου , δεν ειπε ετσι για να σε τρομαξει , αληθεια λεει . Μονο το αναφρανιλ μου φαινεται μεγαλη η δοση , συνηθως το παμε μεχρι 75 mg , ειναι παλιο αντικαταθλιπτικο , με πολλες παρενεργειες , μπορει να φταιει κι αυτο , ανετα , ειναι τεραστια η δοση . Για δοκιμασε να το μειωσεις , να δεις πως αντιδρα ο οργανισμος , και μετα μιλαμε για συναισθηματικη υπερφαγια .
Ο φιλος σου και συναθλητης , Αγγελος .
Μηνα , αμα χρειαστεις κατι , μια γνωμη , κατι , ξερεις οτι μπορεις να με παρεις τηλεφωνο , εννοειται . Εχω καθε καλη διαθεση να βοηθησω .
Αμα θελω να κοψω την ορεξη μου , πινω εναν δυνατο Ελληνικο καφε , και αμα βαριεμαι να τον φτιαξω , τον τρωω με το κουταλακι , παντα χωρις ζαχαρη . Μηπως να δοκιμαζες ?
Παντως υπαρχουν πολλα τροφιμα που μπορεις να κορεσεις την ορεξη σου , αυγα , μανιταρια κονσερβα , ντοματες ωμες , λαχανο , τωρα τα ξερεις εσυ αυτα , λογω της εμπλοκης σου με την γυμναστικη . Μην σου λεω πραματα που γνωριζεις .
Χρειαζεσαι ψυχολογικη υποστηριξη Μηνα . Αν εξαιρεσουμε βεβαια το αναφρανιλ .