Περειμένω να κάνεις το Testάκι να μου πεις την ταχύτητα σου για να σου στέλνω ταινίες!
Printable View
Περειμένω να κάνεις το Testάκι να μου πεις την ταχύτητα σου για να σου στέλνω ταινίες!
Υπαρχει καποια εξεταση να "βλεπει" κληρονομικες παθησεις στην καρδια?
Σημερα ειμαι ολη μερα σε πανικο,δεν αντεχω αλλο...Δεν μπορω...:(Ανυπομονω να παω αυριο στομ ψυχιατρο...
Για το φυσημα δεν ανησυχω καθολου, για ολα τα αλλα ομως ναι'
Εγω τις βλεπω απο το popcorn γιατι βαριεμαι να τις κατεβαζω!! Σ' ευχαριστω παντως!!! Στειλε πμ αν εχεις να προτεινεις καμια καλη...μ αρεσεουν οι ταινιες μυστηριου...θελω πολυ μυστηριο!!!
Δε γνωριζω αν υπαρχει εξεταση που να ανιχνευει κληρονομικες καρδιοπαθειες..αλλα οι απλες εξετασεις της καρδιας δειχνουν νομιζω τα παντα...αν υπαρχει δηλαδη προβλημα και τη γενικοτερη κατασταση της καρδιας ως οργανο..αυτα τα ξερω απο τον μπαμπα μου που εψει ψαχτει πααααρα πολυ με καρδιολογικες εξετασεις...στο Ωνασειο οταν τον βλεπουν του παραγγελνουν καφε πρωτα!! Αλλα εχει κολπικη μαρμαρυγη που θεωρητικα ειναι ακινδυνη αλλα αν δεν παιρνεις αντιπυκτικο το τσιμπας το εγκεφαλικο!!! Κι εσυ μου λες για απλες αθωες ταχυκαρδιες??? Εγω να δεις τι ταχυκαρδια εχω...και αρρυθμιες μαζι καθημερινα..εδω και χρονια!!!
γεια σου θεανω με το ωραιο ονομα σου. εγω ειμαι 17 και απο μικρος εχω χαλαρη βαλβιδα στην καρδια ο καρδιολογος μου λεει να μην ανυσηχω δεν ειναι κατι σημαντικο για να τρεξουμε. οταν παω να κοιμηθω εχω ταχυκαρδιες.. χτες το θεμα αλλαξε, η καρδια μου χτυπουσε τοσο αργα που νομιζα οτι θα μεινω στον τοπο. βαζω ετικετα ως αγχωτικο..
Τωρα μου χει κατσει οτι θα πρθανω αιφνιδια σαν την ξαδερφη μου και τα ξαδερφια του μπαμπα μου... Αθτη η σκεψη δε ξεκολαει απο το μυαλο μου... Αφου εχουμε το ιστορικο αυτο στην οικογενεια θα παω σε εναν καρδιολογο να με ξετιναξει στις εξετασεις... :) Παντως αυτος που πηγα και του το ειπα ηταμ τελειως χαλαρος και μου ειπε απλα δεν πεθαινουν πλοι απο καρδια...Αλλα δεν με καλυψε και πολυ η απαντηση του...
madiwasp εμενα μου φαινεται αμα συνεχισω ετσι θα αφισοκολησουν τη μουρη μου σε ολη την πολη και θα γραφουν απο κατω "προσοχη στους ιατρους μην ανοιγετε προκειται για ανιατη περιπτωση τρελας:)"...
Phatox εμενα μια ξαδερφη μου που χει βαλει χολντερ εχει 40 σφυγμους ολη μερα...και οταν κοιμαται πεφτουν και αλλο...Αλλα ο καρδιολογος δεν της ειπε οτι ειναι κατι...
Σορυ οχι 40 σφυγμους, 50 εχει τη μερα! Και πιεση πολυ χαμηλη.
Θεανω ειδες που μονη σου κοροιδευεις τον εαυτο σου κατα βαθος και εχεις καταλαβει οτι αυτο ειναι στο μυαλο σου και μονο..? Δεν παθαινεις ετσι στα καλα του καθουμενου ανακοπη βρε κοριτσαρα μου!
Ουφ δεν ξερω πραγματικα τι με εχει ποιασει...Δεν το θελω παντως αυτο ειναι το μονο σιγουρο...Απλα δεν μπορω να ξεκολησω το μυαλο μου απο ολα αυτες τις σκεψεις...Νιωθω σαν αρρωστη, σαν να μην εχω ενεργεια να κανω τιποτα και ολη μερα ασχολουμαι με αυτα...
Παντως θα ρωτησω και κατι τελευταιο γιατι δεν αντεχω...μηπως υπαρχει εξεταση να προβλεπει αν υπαρχει περιπτωση να παθεις ανακοπη? Αυτο αν ειναι κληρονομικο φαινεται καπου? Γιατι εγω μεχρι να μαζεψω λεφτα και να παω σε καρδιολογο θα τρελαθω:(
Για να παθεις ανακοπη πρεπει να εχεις προβλημα με την καρδια...δεν σταματαει η καρδουλα μας ενα ωραιο πρωι εται γιατι γουσταρε!!! Θα μου πεις...και οι ηλικιωμενοι πως παθαινουν ανακοπη χωρις να εχουν προβλημα πολλες φορες? και θα σου πω οτι με το γηρας, γερναει και η καρδια και καποια στογμη καπου στα 80+ τσουπ και η ανακοπη!! Σε νεες ηλικιες για να παθεις ανακοπη πρεπει να εχεις χοντρο προβλημα!!! Δε γνωριζω αν υπαρχει εξειδικευμενη εξεταση που να προβλεπει ανακοπη...μου φαινεται λιγο ατοπο...οι απλες εξετασεις δειχνουν αν η καρδια σου ειναι υγιης ή οχι..αν ειναι υγιης συμπερασματικα δεν κινδυνευεις απο ανακοπη!!!
Εχεις δικιο:) Πρεπει μαλλον να ηρεμησω και να ξεκολησω...Παντως φμτον δευτερο γιατρο θα τον "χτυπησω" για να μου φυγει εντελως καθε ιδεα! Πηρα τωρα μια φιλη της μανας μου που εχει γνωστη στο ιποκρατειο να παω εκει, να μην πληρωσω κιολλας...Και μετα θα σταματησω πραγματικα...Ελπιζω να με βοηθησει και ο ψυχιατρος και να πανε ολα καλα!
Υπάρχουν μοριακές εξετάσεις αλλά είναι για Αθηροσκλήρωση βρε!
Εσένα με ένα Triplex άντε και Holter ξεμπερδεύεις!Δεν υπάρχουν άλλες εξετάσεις!
Τι να κάνεις?Αξονική Στεφανιογραφία,Σπινθηρογρ� �φημα Μυοκαρδίου με Θάλλιο ή Stress Echo??
Aυτές είναι εξετάσεις για γέρους!Δεν κολλάνε στην περίπτωση σου!
Πες τα ρε Σταυρο!!! Θεανω βρες αλλη παθηση..να κολλαει με την ηλικια μας τουλαχιστον!
Κοιτα θα παω στο γιατρο θα του πω το ιστορικο και τις ενοχλησεις που εχω και ποιες εξετασεις ενδεικνυται να κανω και οποιες μου πει θα γινουν και μετα τελος...
Αχαχαχαχα ποια παθηση να βρω λες? Το ενδεχομενο να μην εχω κατι πιστευεις δεν παιζει?:) εμενα σου ειπα μου μυριζεται προβλημα νευρολογικο στη συνεχεια☺
Κανονισε κακομοιρα μου!! Τα ιδια εκανα κι εγω...ελεγα...ρε μηπως να ριξω καμια μαγνητικη ; σαν να ζαλιζομαι..σαν να μουδιαζουν τα χερια μου......ε και μετα την εριχνα...εται ξεκινησα ακριβως!!! Σταματα το τωρα οσο ειναι νωρις!!