εγω νομιζω ετσι το παιζουν ιστορια
Printable View
εγω νομιζω ετσι το παιζουν ιστορια
δε φτανει που τουσ αγαπαμε τουσ φερομαστε καλα οπωσ σε ολουσ δηλαδη δεν τουσ ξεχωριζουμε
αυτοι γιατι θελουν να ξεχωριζουν ενταξει ειναι εξελιγμενοι υποτιθεται και τι εγινε δηλαδη δεν το καταλαβαινω αυτο
ασ μου πει καποιοσ τι πιστευουν πωσ ειναι η κουλτουρα τουσ να καταλαβω κι εγω
δηλαδη αμα ειμαι γκευ και παω στο περιπτερα να παρω τσιγαρα κι ο περιπτερασ ειναι ασχημοσ τι θα κανω δε θα παρω τσιγαρα;
θα τον βρισω στη μαπα;θα αισθανθω καπωσ πειτε μου κι εμενα να ξερω
Παιδιά πμ πως στέλνουμε;
δευτερη ερωτηση ξερεις τιποτα να ειναι καλο χωρις ηχο κ εικονα? μαλον τα μεγαλυτερα κινητρα για να ασχοληθει καπιος με την εικονα του ειναι να ειναι αυτος που εχει αμφισβητιθει περισσοτερο οι αλλοι απο οτι φαινεται δεν εχουν καπιο λογο να προσεξουν την εμφανιση οσο δεν αμφισβητιθηκαν καν.
Δεν καταλαβαίνω όμως πως αυτό σχετίζεται με την ομοφυλοφιλία.Δηλαδή είναι σα να λέμε a priori πως οι γκέι ασχολούνται με την εξωτερική εμφάνιση τους όλη την ώρα.Δεν είναι λίγο παρακινδυνευμένο να βάζουμε όλο τον γκέι πληθυσμό σε μια ζυγαριά.Προσωπικά παρότι γκέι θα έλεγα οτι ασχολούμαι πολύ λιγότερο με την εξωτερική μου εμφάνιση σε σχέση πχ με τον αδερφό μου ο οποίος είναι στρέητ.Παράδειγμα δίνω απλά.
μαζι σου κανε με μια ενημερωση με τι ασχολουνται να ξερω κι εγω δεν εχω προβλημα να ακουσω συζητηση κανουμε
ασ πουμε να σου πω εγω για την δικια μου κατηγορια οσοι εχουν ψυχωση και παιρνουν φαρμακα
κατι μαλακιεσ κανουμε ολοι κανενασ μασ δε ζει καλα σαν να μη το εχει ολουσ μασ εχει αφησει κουσουρι αλλον λιγοτερο αλλον περισσοτερο
ειτε κοινωνικα ειτε επαγγελματικα ειτε διαφορα αλλα αυτα γινονται σε οσουσ εχουν ψυχωση στουσ γκευ τι γινεται πεσ μου λιγα πραγματα να μαθω κι εγω ετσι συνοπτικα οπωσ στα ειπα κι εγω
Νομίζω τα είπα elis.Δεν υπάρχει κάποιο ''στάνταρ'' στη συμπεριφορά των γκέι.Είναι τόσο μεγάλο,ετερογενές και πολύπλοκο το γκρουπ που το να το καλουπώσεις βάση συμπεριφοράς απλά το μόνο που καταφέρνει είναι να σε οδηγεί σε ατυχή συμπεράσματα και στερεότυπα.
παντωσ δεν ειναι ολοι με την εμφανιση καποιοι ειναι καποιοι δν ειναι αυτο λεσ
και αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι μπορουν να κανουν οποιοδηποτε επαγγελμα δεν εχουν προβλημα καποιοι
να δουλεψουν οτιδηποτε καταλαβα καλα η ειμαι εκτοσ θεματοσ;
ειναι δηλαδη αναλογα το ατομο δεν εχει σχεση αν ειναι γκευ η οχι
Εν μέρη κατάλαβες.Απλά δεν υπάρχει κάτι ''στάνταρ'' για τους γκέι.Έχει και καλούς και κακούς και όμορφους και άσχημους και χοντρούς και αδύνατους και μόδιστρους και νταλικέρηδες και νομοταγείς και εγκληματίες και δεξιούς και αριστερούς.Είναι ένα χάος.Δε μπορεί να καλουπάρεται ένα τόσο ετερογενές γκρουπ ανθρώπων.