Καλη επιτυχια στην προκριση για το πρωταθλημα ιππασιας και να παρεις το αδεσποτο που θες και να βοηθας οσους μπορεις.
Printable View
Καλη επιτυχια στην προκριση για το πρωταθλημα ιππασιας και να παρεις το αδεσποτο που θες και να βοηθας οσους μπορεις.
Εμενα ο σκοπος μου ειναι να συνεχισω την διαιτα , και ναοποφασισω αν θα παρω ενα ντιζελ τζιπ η βενζινη μικρο γρηγορακι αυτοκινητο , για οικονομια .
Επισης να μαθω πιανο , τανγκο , να κανω γενικο καθαρισμο στο σπιτι μου , να μαθω να ζωγραφιζω , να βρω συντροφο , να παρω μια εντουρο μηχανη , να παω στο΄Λονδινο ταξιδακι , και να πιασω το τζοκερ , κανα εκατομ . μου αρκει . Ζηταω πολλα για ενα μηνα ?
Μπορεις να καταφερεις ο,τι θελησεις μεσα σε ενα μολις μηνα...βασικη προυποθεση να το θελησεις ομως. Απο το να χασεις κιλα μεχρι να ταξιδεψεις ολο τον κοσμο. ;)
Σε ενα μηνα εε;
Eμ , σενα μηνα θελω , για τον αλλο μηνα εχω αλλα σχεδια , να μαθω να χειρουργω , να βελτιωθω στην σκοποβολη , να εξερευνησω τον Βορειο πολο , να εξημερωσω ενα λιονταρι , να παω μια κρουαζιερα , ναμαθω να μαγειρευω , ειμαι ασχετος , να μαθω να τραγουδαω , μπορει να βγαλω και δισκο , αυτα ,ας αφησουμε και αλλα για τον μεθεπομενο μηνα .
Nαι τοχω , τοχω , το αισθανομαι , που να δεις τους μεθεπομενους στοχους . Θα γραψω ποιηματα , θα μαθω να οδηγω υποβρυχιο , αεροπλανο ξερω , αλλα θελω βελτιωση , θα κανω αρχαιλογικες ανασκαφες συην Σαλαμινα , θα τιναξω την μπανκα του καζινο , θα μαθω να γινω εγγαστριμυθος , θα μαθω σουμο , μποξ ξερω , θα μαθω να γινω φακιρης , προς το παρον η διαιταμε απασχολει , αμα απποτυχει , θα επικεντρωθω στο να ............................ψηλωσω .
Μακ εχεις πολυ πλακα.
Cherry εννοειται οτι μπορεις να πετυχεις τους στοχους που σε ενδιαφερουν.
στοχος μου ειναι να μην ξανακοπω αυτον τον μηνα!
επισης να παω για εθελοντικη εργασια στα χωρια sos στην περιοχη μου
Βοο μπορεις να μην ξανακοπεις απο σενα εξαρταται εχεις τη δυναμη.Καλο ειναι που θες να πας εθελοντικα να βοηθησεις τους συνανθρωπους σου.