Originally Posted by
kostas2727
Οντως φαινετε αδυνατο. Και ελπιζω νανε αυτη η αιτια. Το θεμα μου ειναι, τη πληρωνει και η κοπελα μου πανω σε αυτη τη μεταβατικη αλλαγη που θα προσπαθησω να κανω. Γενικα η σχεση μας απ την αρχη ηταν ενας αγωνας για μενα. Προσπαθησα απο την αρχη να αλλαξω καποια πραματα που θεωρουσα ο ιδιος βλαμενα. Εκανα πραματα που κανονικα δεν θα εκανα και τα εβαζα με τη λογικη μου και τη δυναμη της συνηθειας μου, με αποτελεσμα να παθαινω και κρισεις ανχους. Οταν το συζητησα με επαγγελματια, μου λεει αυτες οι κρισεις ανχους ηταν εξαιτιας που ζοριζες τον εαυτο σου,οφειλονταν στην αλλαγη που προσπαθεις να κανεις . Οπως και ναχει . Εμενα ενα με φοβιζει. Οσο επινα, και δεν μιλαω για μεγαλες ποσοτητες, απλα κανα 2 ποτηρακια ουισκι, ειμασταν γενικα καλα, εβγενε ο χαλαρος μου εαυτος χωρις κομπλεξ και μαλακιες. Την ανοιχτηκα οσο καμια αλη , και καταφερε και με αγγιξε ψυχικα . Και τωρα ειμαι 2 μερες νηφαλιος και θα συνεχισω ναμε ετσι γιατι μου την εχει βιδωσει να γινονται τα ιδια. Νομιζω, η ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον οτι ηρθε ο καιρος για αλλαγη . Και ειναι η τελευτεα προσπαθεια που κανω. Χθες ξεκινησα με κατι καλο, και θα ηθελα τη γνωμη σου αν επραξα σωστα. Γυρνουσα απο τη σχολη μου, και οταν μιλισαμε ειχα μια προταση, να αραξουμε με αυτην και τη φιλη της σπιτι μου. Η πρωτη μου απαντηση ηταν, αστο καλυτερα παω να κατσω σπιτι μονος... Πως γυρνουσα, μου γυρισε η βιδα, και σηκωθηκα και τελικα πηγα και τις πηρα, μεσα εν μαιρη ενιωσα με το ζορι, αλα απ την αλη ενιωσα απλα καλα με μια μικρη δοση ενθουσιασμου.. Δεν ξερω παιδια.. Πραγματικα χρειαζομαι τη βοηθεια σας..