Quote:
Originally posted by erofilia..Εμένα αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι που όταν κανονίζαμε κάτι, μετά από λίγη ώρα μου τηλ. κι έλεγε ότι κάτι έτυχε. Επίσης, και το ότι έλεγε πάρα πολλά ψέμματα, μικρά και μεγάλα. Δε ξέρω...
..Τί να υποθέσω και τι παραπάνω να κάνω όταν όλο κάτι του τυχαίνει εδώ και έναν και πλέον μήνα και δεν συναντιόμαστε; Κι όταν του λέω να διακόψουμε λέει τα γνωστά;..
..Γιατί, εκτός των άλλων, δεν συζητά, θέλει απλά να τρέφει μια ερμαφρόδιτη κατάσταση, δηλ. και τώρα να του τηλ. και να του πω να μιλήσουμε θα πει τα γνωστα, του στυλ. θα σε πάρω εγώ να βρεθούμε και δε θα πάρει...
..Μου χει πει τόσα ψέμματα και τα κατάπινα. Και να σου πω και κάτι;Αν μου τηλ. μετά τα τελευταία θα του έδινα και άλλη ευκαιρία, αλλά δεν το έκανε..
..Ακόμα και μετά από αυτό, εγώ του στειλα ενα μην. όπου του έλεγα ότι εγώ τον θέλω και ότι αισθάνομαι ότι με κοροιδεύει κι αν δε θέλει να ξαναβρεθούμε, να μου το πει. Εκείνος δεν εμφανίστηκε....
..Δε θέλω να γίνω φορτική σε κανέναν, ούτε και στον εαυτό μου. απλά είναι η πρώτη φορά που διεκδικώ κάποιον - συνήθως συνέβαινε το αντίθετο και γω έφευγα - και δε ξέρω μέχρι πού να φτ\'ασω, πότε δηλ. καταλαβαίνεις ότι τελείωσε και δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι\' αυτό. Δε ξέρω πώς να το διαχειριστώ αυτό που λεσ και, κυρίως, δε ξέρω αν έχει νόημα..
..Το έχω σκεφτεί και γω αυτό με το τρίτο πρόσωπο. Αλλά εκείνος έλεγε πάντα ότι αν βρεθεί κάτι άλλο στο δρόμο του, θα το πει και ότι έτσι κάνει πάντα, αν και μέχρι τώρα είχε μόνο μία σχέση - οι άλλες ήταν του 1 μήνα - η οποία, πάντα κατά τα λεγόμενά του - τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ και έπαιρνε ψυχοφάρμακα. Βέβαια, δε ξέρω αν τα φάρμακα τα έπαιρνε εξαιτίας του.. τελος πάντων, δεν με αφορά τί συνέβη στο παρελθόν του. Από την άλλη, αν έπαιζε τρίτο πρόσωπο δε καταλαβαίνω πού κόλλαγε όλο αυτό με τους δικούς του. Και η περίεργη αυτή στάση του υπήρχε από την αρχή σχεδόν, ακόμα κι όταν πήγαμε διήμερο στην πόλη του και μου έφερνε φαγητό από τη μανούλα του, συζητώντας για παιδάκια και τέτοιες ιστορίες...
..και ξέρεις και κάτι άλλο; μου χει πει αμέτρητα ψέμματα, πολλά από τα οποία ήταν εντελώς άσκοπα..