Εγω παλι μερικες φορες αισθανομαι τοσο ωραια που σκεφτομαι τον θανατο...δηλαδη τι κριμα που γερναμε και θα πεθανουμε καποια στιγμη ενας απο τους δυο και ολα τα ωραια θα τελειωσουν...καπως ετσι...
Ευτυχως σπανια:D
Printable View
Εγω παλι μερικες φορες αισθανομαι τοσο ωραια που σκεφτομαι τον θανατο...δηλαδη τι κριμα που γερναμε και θα πεθανουμε καποια στιγμη ενας απο τους δυο και ολα τα ωραια θα τελειωσουν...καπως ετσι...
Ευτυχως σπανια:D
Μάλλον λύθηκε το πρόβλημα... Χωρίζουμε :(((((
Μιλησατε???? τον ρωτησεσ αν αυτοσ ειναι ο τροποσ που λυνει τα προβληματα? χωρισ προσπαθεια και με φυγη?...εκτοσ αν δεν τον νιαζει αρκετα ωστε να επιμηνει......
μην ανησυχεισ.....αν ειναι οριστικο να ξερεισ πωσ τιποτα δεν γινεται τυχαια και πωσ μετα απο μια καλη σχεση ερχεται καλητερη :)
Μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα, διαιωνίζονταν για πολύ καιρό χωρίς να λύνονται ριζικά αλλά μόνο επιφανειακά και καταλήξαμε να υπάρχουν 2 λύσεις. Να χωρίσουμε οριστικά ή να το πιάσουμε από την αρχή χωρίς να θεωρούμε τίποτα δεδομένο, σαν να συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί. Αλλά από τα λόγια του κατάλαβα ότι έχει ήδη καταλήξει... Οι πράξεις του μου έδειχναν άλλα βέβαια..
Δεν θέλω να χωρίσω.. Ξέρω ότι αν δεν υπήρχε η απόσταση και κάποια πράγματα τα προλαβαίναμε από νωρίς θα είμασταν πολύ καλά... Όπως ήμασταν πριν φύγει... Δεν είναι ότι δεν είμαι έτοιμη να χωρίσω... Απλά δεν το θέλω... Και δεν το καταλαβαίνει. Πιστεύει ότι έχω εμμονή...
Το γυαλί αν σπάσει ξανακολλάει;
..τσου. Εκτός αν το ξαναβάλεις σε φούρνο.
Άρα ξανακολλάει... Άμα βρούμε το φούρνο...