-
Καλησπέρα Bulletproof :)
Σε ευχαριστώ για την ευχή σου, αν και η αλήθεια είναι πως δεν ξεπερνας ποτέ την κατάθλιψη, απλώς μαθαίνεις να την διαχειριζεσαι για να ζησεις την υπολοιπη ζωή σου όσο καλύτερα μπορείς. Επίσης, όσων αφορά τα φάρμακα, εγώ τα εχω κόψει ενα χρόνο τώρα, τελευταια επαιρνα 10 mg seroxat ημερισιως, αν και με τις ορμόνες να παίζουν ακορντεόν, ίσως χρειαστεί σε κάποια φάση να πάρω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης, πράγμα που αντεύχομαι. Να είσαι καλά Bulletproof και σου εύχομαι ομαλή ανάρρωση :)
-
Ειμαι χαλια. Εχω να νοιωσω τοσο χαλια παρα πολλα χρονια. Νοιωθω σα να αιωρουμαι γυμνη και κουλουριασμενη μεσα σε σκοτεινο δωματιο. Δεν μπορω να κλαψω, δεν μπορω να φαω η να πιω κατι ουτε και μπορω να μιλησω γενικοτερα. Δεν θελω να παρω τον γιατρο μου τηλεφωνο γιατι εχω βαρεθει να χρειαζεται να καταβαλω τεραστεια δυναμη για πραγματα που για αλλους ειναι τουλαχιστον απλα. Δεν θελω να προσπαθω αλλο. Απλως δεν ταιριαζω εδω. Θελω να φυγω
-
Koυράγιο κοπελιά.Θα περάσει και αυτό.Διάβασα την ιστορία σου και θέλω να σου πω ότι αξίζεις πολλά μπράβο που δεν το έβαλες κάτω.
-
Ισως ηρθε η ωρα μου, μια κ καλη να το βαλω κατω. Ευχαριστω , να'σαι καλα