το αλοπερτιν πρωταγωνιστουσε σε μια ταινια του αθεριδη, απο ερωτα, την εχεις δει σηψη?
Printable View
οχι για πεσ
εγω εχω ακουσει το τραγουδι
ρεα μηπωσ πασχεισ κι εσυ απο οτινανισμο που το λεω εγω δηλαδη δεν εισαι σταθερη;
γιατι εγω σιγα σιγα το ξεπερναω πλεον να ξερεισ υπαρχει φωσ αμα το χεισ κι εσυ
απο το πολυ ζορι μου μαλλον το ξεπερασα το θεμα ειναι απο δω και περα τι γινεται
η γαια και ο ουρανος γεννησαν τους τιτάνες..οι Τιτάνες ήταν πανύσχυροι γίγαντες - θεοι.. Ο κρονος υπερύσχησε απο αυτους σκοτώνοντας τον ουρανο, τον πατερα του.. και πέρνοντας αυτος την αρχηγια. Παντρευτηκε την αδερφή του την ρεα, αλλα απο φόβο μηπως και οι δικοί του απόγονοι τον σκοτώσουν, όπως εκανε αυτος με τον πατέρα του, ετρωγε τα παιδια του αμέσως μολις τα γεννουσε η ρεα.Οταν η ρέα γεννησε τον Δια, αποφασισμένη να τον σωσει απο τον αντρα της ..εδωσε στον κρόνο να φαει μια πέτρα, και εκρυψε τον δία καπου στην κρητη..ο οποιος φυσικα οταν μεγαλωσε , σκοτωσε τον πατερα του και εγινε ο θεος των θεων.
και η ιστορια μασ διδασκει οτι η μανα πουλησε τον πατερα για το παιδι
απο τοτε γινοταν αυτα ρεα μου και μου λετε ολεσ οτι ειστε προβατα για ανοιξτε τα στραβα σασ να δειτε τα πραγματα ειναι τα ιδια
εκανε αυτο ενα καρο μαλακιεσ νευριασε αυτη και τον σκοτωσε στην ουσια κι αυτη βγηκε λαδι
ποιοσ ειναι ο εξυπνοσ θελω να μου πειτε και ποιοσ ειναι ο χαζοσ
αυτος ειναι ενας τροπος να το δεις αν επιλέγεις... ο αλλος ειναι οτι η ζωή πάντα βρίσκει τρόπο να υπάρχει..και ακομα και κατω απο τις πιο φρικιαστικές συνθηκες μπορεις ..αν θες να δημιουργησεις εναν θεο.. τον δικο σου θεο, που θα σε σωσει απο τον χειροτερο και πιο αιμοβόρο βασανιστη!.. οι αρρωστειές μας ... ειναι ο βασανιστής μας...και καταβροχθίζει ότι αγαπάμε οτι δημιουργουμε την ιδια την ζωη μας..και όμως..υπάρχει τρόπος να σωσουμε και να σωθουμε..