Δεν κάνουν οι κοιλιακοί τον άντρα. Άκου και την παλιά. ;p
Printable View
Δεν κάνουν οι κοιλιακοί τον άντρα. Άκου και την παλιά. ;p
Έφαγες ήττα, ε !!! ;p
Όχι ρε τώρα. Θα το κάνω όμως. :p
Απλώς δεν χρειάζεται να χαλάτε τη διάθεσή σας για τέτοια, ο καθένας τραβάει τα δικά του ζόρια.
Δεν παίρνω θέση σε αυτό, είναι δικό σας θέμα.
Εγώ πχ, δεν είμαι της εκδίκησης, δεν βρίσκω πια νόημα σε αυτό, η εκδίκηση έρχεται μέσα από τα προσωπικά μας επιτεύγματα...και κάπου εδώ επιστρέφουμε στο ζητούμενο των προηγούμενων thread σου, τις όμορφες. ;p
*των προηγούμενων. ;P
Θα το διαβάσω κάποια στιγμή.
Εγω θα προσαρμοζα το ντυσιμο μου απλως , αναλογως την ηλικια της . Παντα θα κανεις σε μια σχεση συμβιβασμους , το οποιο σημαινει μικροαλλαγες , αρκει να ειναι αμφιπλευρο , δικαια πραματα !!
Αν θα άλλαζα εμφάνιση για κάποιον άλλον?
Όχι...
Γιατί θα είχα βελτιώσει ήδη την εμφάνισή μου, για μένα πρώτα...
Δε θα περίμενα να γνωρίσω κάποιον για να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου.
Είναι σημαντικό να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας και το πιο σημαντικό να τον αποδεχόμαστε γι αυτό που είναι.
Όλοι δουλεύουμε πάνω στο υλικό που μας έχει δώσει η φύση...η πρώτη ύλη δεν αλλάζει (εκτός αν παρέμβουμε).
Δεν υπάρχει πιο ελκυστικό στοιχείο απο το να αγαπάς τον εαυτό σου γι αυτό που είναι...όποιος το καταφέρνει αυτό, λάμπει ολόκληρος και είναι θελκτικός...
Εξάλλου πολλές φορές βλέπουμε τα μειονεκτήματά μας πιο έντονα από ότι τα βλέπουν οι άλλοι...
Το σύνολο μετράει...και αυτό δεν αποτελείται μόνο από την εμφάνιση, αλλά και από την χροιά της φωνής, τον λόγο, τις κινήσεις, την συμπεριφορά....την προσωπικότητα εν γένει...
το πιο ελκυστικο στοιχειο απ ολα ειναι να σκεφτεται καπιος οτι σκεφτεσαι αφου ειναι σχεδον το μονο πραγμα που προσπερα οτι εμποδιο βρει στο δρομο του με τον πιο αορατο τροπο
το να αγαπας τον εαυτο σου ειναι ενα τρικ για να μαζεψεις γυρω σου κοσμο κ μετα να τον διχνεις ως αποκτημα σου για να φαινετε τυπικα οτι υπερισχυεις.