Μαρία θέλω πραγματικά να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να περάσεις στην σχολή που επιθυμείς, να βάλεις τον καλύτερο σου εαυτό και να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί είμαι σίγουρος ότι διαθέτεις πολύ δύναμη μέσα σου και να βρεθείς επιτέλους μακρυά από εκεί που δεν σε εκτιμούν και σε συμπεριφέρονται όχι σαν ζώο, γιατί και τα ζώα έχουν ζωή αλλά σαν σάκο του μποξ. Να βρεθείς μακρυά από αυτούς που πιστεύουν ότι πάνω σου μπορούν να βγάζουν όλα τους τα ψυχολογικά τους. Μου είναι δύσκολο να σου ζητήσω να κάνεις υπομονή και να επιβιώσεις σε αυτό το βίαιο περιβάλλον που ζεις αλλά ξέρω ότι θα το κάνεις γιατί έχεις όνειρα, έχεις στόχους, έχεις φιλοδοξίες και για κανέναν δεν αξίζει να τα παρατήσεις όλα αυτά. Με συγκινείς και δεν συγκινούμαι εύκολα γιατί μόλις χθες με αφορμή μια παρόμοια υπόθεση που προέκυψε στην δουλειά μου έλεγα στον εαυτό μου πόσο λίγος και αδύναμος είμαι μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βιώνουν την κακοποίηση στο ίδιο τους το σώμα και παρόλα αυτά δεν το βάζουν κάτω...παλεύουν για την δική τους ζωή και πάντα βγαίνουν νικητές !!! Βέβαια στην υπόθεση που σου λέω επειδή υπήρχε και βιασμός στην μέση, έφτασα σε σημείο να νοικιάσω σπίτι στην κοπέλα με δικά μου χρήματα για να μην μένει με τους γονείς της και έχω ορκιστεί ότι αν δεν τον δω να σαπίζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής δεν θα ξανακοιμηθώ κανένα βράδυ ήσυχος !!! Τώρα βέβαια τι σε αφορά εσένα αυτή η ιστορία θα μου πεις ? Δεν σε αφορά αλλά όταν φορτίζομαι συναισθηματικά μου κάνει καλό να τα γράφω κάπου. Συγγνώμη εκ των προτέρων για το off topic του θέματος.