Rea σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Με την κοπελα δεν τα εχουμε φτιαξει, απλα εχουμε βγει μερικες φορες. Εγω βεβαια εχω αισθηματα γι'αυτην αλλα βλεπω οτι την απασχολουν και τη στεναχωρουν αλλα πραγματα πιο σημαντικα.
Το σκεφτηκα και γω να μιλησω με τη μητερα της, αλλα επειδη ειναι ενα θεμα ευαισθητο, πολυ οικογενειακο και προσωπικο να μιλησω για την υγεια της κορης της και επειδη στην ουσια ειμαι ενας "ξενος" για την οικογενεια της, φοβαμαι μηπως παρεξηγηθει. Και μην ξεχνας οτι η συζητηση γυρω απο την ψυχικη υγεια καποιου ανθρωπου ειναι ενα θεμα ταμπου. Και σιγουρα η οικογενεια της δεν θα θελει να βγει προς τα εξω αυτο το θεμα σκεπτομενη πχ τι θα πει ο κοσμος, κτλ.
Αυτη τη στιγμη πιστευω οτι το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να την αφησω στην ησυχια της. Αν μιλησω με καποιον δικο της, μαλλον θα νιωσει οτι την πιεζω και θα απομακρυνθει περισσοτερο. Της εχω πει πολλες φορες πως για ο,τι χρειαστει, εστω και εαν θελει απλα να μιλησει σε καποιον, θα ειμαι διπλα της . Οποτε νομιζω, ειναι καλυτερα να περιμενω και οταν εκεινη νιωσει ετοιμη θα επικοινωνήσει μαζι μου.
Θα εκανα τα παντα να βοηθησω, αλλα αν βλεπεις οτι ο αλλος δεν θελει τη βοηθεια σου, τι μπορεις να κανεις;